Jeanette Bredsten, Ny Hammersholt, er ny instruktør i bevidsthedstræning. Pressefoto

Jeanette Bredsten, Ny Hammersholt, er ny instruktør i bevidsthedstræning. Pressefoto

Jeanette er instruktør i bevidsthedstræning

Du har måske lært, at du kan træne hjernen ved hjælp af at løse kryds og tværs eller at en tur ude i naturen, meditation eller yoga kan reducere dit stressniveau?
“Men du har måske ikke lært, at du bevidst kan udvikle og træne hjernen til at håndtere livets mange udfordringer. Det kan vi nu med BevidsthedsTræning,” siger Jeanette Bredsten, Ny Hammersholt, der er startet som instruktør for Unique Mind ESP i Danmark.
Fik du læst: Pernilles lillebror døde i en togulykke
BevidsthedsTræning er træning af hjernen på en systematisk måde for at optimere og styrke hjernens funktioner, sådan at vi får en balance mellem sund fornuft og følelser, og hjernen bliver mere effektiv.
”Min drivkraft er at få flest mulige til at bruge BevidsthedsTræning for at forhindre udbrændthed, lære at takle stress og modstand ved, at vi bliver den bedste version af os selv,” fortæller Jeanette Bredsten, der starter med at holde kurser i København, Århus, Odense og Esbjerg.
Drømmen er også at kunne holde kurser lokalt i Hillerød. Jeanette Bredsten kan kontaktes jeanette@uniquemindesp.com.
Jeanette Bredsten er vokset op i Norge, men flyttede til Ny Hammersholt i 2015. Her fandt hun og hendes danske kæreste et hus i smukke og idylliske omgivelser tæt på naturen og med plads til besøg fra familien, skriver hun i en mail til Hillerød Posten. gs

Publiceret 02 September 2017 07:00

SENESTE TV