DEBAT:

"Socialdemokratisk skræmmekampagne tegner skidt for valgkampen"

Af Peter Frederiksen, Skolelodden 14, Uvelse, gruppe formand for Venstre i Hillerød Kommune

Efter mange år med nedskæringer og serviceforringelser under den socialdemokratiske regering og den socialdemokratisk-konservative ledelse af Hillerød Kommune, tegner budgetudfordringerne i år lidt lysere. Regeringen har nemlig stillet lidt flere penge til rådighed for kommunerne. Danmarks økonomi er blevet bedre.
Samtidig tegner det til, at borgerne kan beholde lidt flere af deres egne penge i lommerne ved en sænkning af vores rekordhøje personskatter og bilafgifter.
Mange ting kan lade sig gøre, når der er kommet styr på økonomien.
Fik du læst: Tre partier indgår valgforbund
Men desværre starter den automatiske socialdemokratiske skræmmekampagne, som har til formål at få os til at tro, at de selv er særlige garanter for velfærden. F.eks. nedgør Susanne Due Venstres og Nye Borgerliges støtte til LEVUK. Selvom socialdemokraterne er vidende om, at i Venstres budgetudspil de seneste tre år har der hvert år været flere penge til kernevelfærden end i de røde budgetforlig.
Det handler om klare prioriteringer og politisk ledelse. Som Venstre har foreslået i Region Hovedstaden, vil det også kunne lade sig gøre i Hillerød Kommune at spare 2% på administrationen og i stedet prioritere kræftbehandling på sygehusene og f.eks. folkeskolen i kommunerne.
Venstre håber, at andre socialdemokrater kommer anderledes positivt ind i valgkampen. Ellers tegner det skidt.

Publiceret 31 August 2017 16:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV