Frem til fredag kan man tilmelde sig Slotsstistafetten. Arkivfoto

Frem til fredag kan man tilmelde sig Slotsstistafetten. Arkivfoto

Skoleelever dyster i Slotssti-stafetten

85 skolehold løber for æren ved skolemesterskabet i Slotssti-stafet

Der bliver benhård konkurrence, når 85 skolehold dyster om pokalen ved Skolemesterskabet 2017 onsdag 23. august, hvor Slotssti-stafetten løber af stablen.
Stafetløbet afvikles i år for 17.gang, og der er start og mål ved 'Posen' - det grønne område ned til Slotssøen.
Løbet er et stafetløb for hold med fire deltagere pr. hold. Ruten rundt om søen er 2,4 km, og hver deltager på holdene løber én omgang, så løbet i alt bliver 9,6 km.
Fik du læst: Nanna og Erik donerede penge og legetøj til Røde Kors
Løbet afvikles i forskellige grupper – mixhold for børn, voksne kvinder, mænd, mixhold og familiehold, og altså tre skolehold (1.-3. 4.-6. og 7.-9. klasse fra samme skole), der kæmper om skolemesterskabet i de tre skoleklassegrupper.

Plads til flere hold

Der er tilmeldt i alt 85 skolehold fordelt nogenlunde ligeligt på de tre grupper. Hillerød Vest Skolen har allerede tilmeldt 30 hold og Frederiksborg Byskole og KonTiki skolen har tilmeldt flere end ti hold. Da tilmeldingsfristen først er fredag 18. august, håber arrangørerne på endnu flere deltagende hold fra de øvrige skoler i kommunen. Vinderne af de enkelte skolegrupper bliver skolemester 2017 og modtager løbets vandrepokal for det kommende år, ligesom der er præmier fra løbets topsponsor Biogen og hovedsponsor Løberen. Der er præmier til de tre hurtigste hold i hver skole- og børnegruppe.
Udover præmier til alle vinderholdene har flere sponsorer bidraget med præmier, der udtrækkes ved lodtrækning efter løbet.
Starten går kl. 18 og i løbet af cirka én time er alle i mål.
Overskuddet ved Slotssti-stafetten deles mellem de to arrangørforeninger. FIF Hillerød Atletik og FIF Hillerød Orientering, til gavn for deres ungdomsarbejde.
Læs mere på www.slotssti.dk.
srj

Publiceret 17 August 2017 06:00