Sådan ser de første illustrationer af det kommende hotel ud. Illustration: Momentum

Sådan ser de første illustrationer af det kommende hotel ud. Illustration: Momentum

Zleep Hotels skal drive hotel på Markedspladsen

Det nye hotel, som skal stå klar på Markedspladsen i efteråret 2019, kommer til at være en del af hotelkæden Zleep Hotels

Det er hotelkæden Zleep Hotels, som skal drive det kommende hotel på Markedspladsen i Hillerød.
Det blev offentliggjort i en pressemeddelelse onsdag foormiddag.
Zleep Hotels tilbyder “et prisvenligt kvalitetsprodukt” og består i dag af ni hoteller i Danmark. Derudover er tre nye hotelprojekter offentliggjort, altså heriblandt hotellet i Hillerød.
Hillerød er en helt ideel beliggenhed for Zleep Hotels, lyder det i pressemeddelelsen:
“Vi har gennem længere tid set på muligheden for at komme ind på hotelmarkedet i Nordsjælland. Denne centrale placering i en af de vigtigste erhvervs- og turistbyer nord for København er en kæmpe mulighed for Zleep Hotels,” udtaler administrerende direktør Peter Haaber, glæder sig til at komme i gang med byggeriet næste år og åbne hotellet i 2019:
“Det bliver en fantastisk tilføjelse til vores kæde og er med til at vise, at udviklingen i branchen ikke kun foregår i København”.
Læs også: Kvindelig bilist kørte i kanal ved slottet

3.000 kvadratmeter

Hotellet bliver på i alt 3.000 kvadratmeter af PFA's kommende byggeri på Markedspladsen, hvor der også skal bygges seniorboliger og supermarked. Hotellet vil bestå af cirka 100 værelser, som altså kommer til at ligge i nærheden af Frederiksborg Slot, parforcejagtlandskabet i Gribskov, som er udnævnt til Unesco Verdensarv, og Danmarks næststørste skov. 
Netop disse vartegn nævner Zleep Hotels som fordele ved den kommende placering i Hillerød - udover at Hillerød har et stærkt erhvervsliv, der bl.a. vokser på grund af en god infrastruktur til København og resten af Nordsjælland. Her kan turister og erhvervsrejsende altså få en trestjernet overnatning fra efteråret 2019 på Markedspladsen, som Zleep Hotels også kalder en “god beliggenhed i Hillerød”.
Zleep Hotels har et mål om drive 20 hoteller i 2020. 
Læs mere om PFAs byggeri på Markedspladsen senere her på hip.dk.

Publiceret 16 August 2017 10:30