Rundskuet skydes i gang:

Kaffebord, duetælling og rundskuemand

Sct. Georgsgilderne sætter på lørdag gang i årets rundskue

Så er Sct. Georgs Gilderne atter klar tid til Hillerød Rundskue, som åbner 19. august kl. 11 af formanden for Kultur- & Fritidsudvalget Peder Bisgaard. Åbningen er i år flyttet til Køies Bugt (på hjørnet af Møllestræde og Slotsgade).
I rundskuehæftet finder man alle de velkendte tilbud, som rundskuet har præsenteret de sidste mange år. Der er kaffebord 9. september kl. 10, som selvfølgelig foregår på Torvet, hvor der traditionen tro bliver serveret kaffe og rundstykker samt foretaget lodtrækninger blandt publikum om de mange flotte præmier, som forretningerne i gågaderne Slotsgade, Helsingørsgade og Torvet har sponsoreret.
Og der er som vanlig duetælling. Præmien er et gavekort til AG-Tex på Irmatorvet. Rundskuemanden (m/k) kan man også træffe lørdag 9. september. Og de heldige får et gavekort til en isforretning.

Rabatter

Også i år er der mulighed for mange rabatter med rundskuehæftet. Halv pris på film i Café Slotsbio, rabat hos Scanlines, Bymuseet på Jægerbakken, Æbelholt Kloster. Også ”den lille færge” giver en gratis tur.
Der er halv pris til Æbelholt Klostermarked, som finder sted 19.-20. august. Også i år kan man se ukendte steder på slottet. ”Frederiksborg Slot fra kælder til kvist” finder sted 15. september kl. 13. Læs om tilmelding i rundskueheftet.
Hæftet koster i år 25 kroner, men så er der også meget at komme efter. Ikke mindst mulighed for at vinde en af de flotte præmier. Gevinstlisten består af gavekort fra bl.a. Invita, Leonora, Ribhouse og Ullerød Superbrug.

Rundskuet byder blandt andet på fælles morgenmad på Torvet. Det sker i år 9. september. Arkivfoto

Rundskuet byder blandt andet på fælles morgenmad på Torvet. Det sker i år 9. september. Arkivfoto

Siden 1978

Hillerød Rundskue, som har været afholdt siden 1978, arrangeres af Sct. Georgsgilderne i Hillerød. Sct. Georgsgilderne er en flok tidligere spejdere eller personer med relation til spejderbevægelsen, der støtter op om spejderne med såvel økonomiske som praktiske opgaver. Endvidere støtter Sct. Georgsgilderne også andre sociale og humanitære formål.
Rundskueperioden er i år fra 19. august til 17. september. Rundskueheftet sælges som tidligere overalt i Hillerød i den periode. Spejderne sælger hæftet, ligesom mange forretninger sælger det.

Publiceret 13 August 2017 08:00

SENESTE TV