Rotpunkt åbner i Hillerød:

“Her vil jeg glæde mig til at komme på arbejde hver dag”

Ole Stids-Jønsby åbner denne weekend en ny Rotpunkt-butik i Slotsgade, lige ved Jensen Bøfhus

Skulle han købe en motorcykel, begynde at køre racercykelture med naboerne - eller åbne en køkkenbutik?
Da 50-årige Ole Stids-Jønsby fra Frederikssund gik med tankerne om, at nu skulle der ske noget nyt i livet, var svaret klart: Han ville åbne en køkkenbutik. Det gør han så nu med butikken Rotpunkt, som er en del af en tysk kæde.
Det var især, da han så lokalerne i Slotsgade 69 i Hillerød, hvor der er udsigt til Frederiksborg Slot, at han blev helt sikker:
“Med det her lejemål vil jeg glæde mig til at komme på arbejde hver dag. Så kan jeg sidde ved mit skrivebord og kigge ud på den fantastiske udsigt. Dét er livskvalitet for mig - mere end at skulle sidde ude i Industrikvarteret i lokaler med otte meter til loftet,” siger han og mener samtidig, at hvis han har det godt i lokalerne - så har kunderne det nok også.

Nordsjællands køkkenby

Også Hillerød som by var oplagt at vælge til den nye Rotpunkt-butik, mener Ole Stids-Jønsby, som kalder Hillerød for “køkkenbyen” i Nordsjælland.
“Det er en fordel, at man kan besøge flere køkkenbutikker inden for kort afstand. Hvis man skal have nyt køkken, kører man det sted hen, hvor der er flere ting at vælge imellem. Samtidig er der et stort opland til Hillerød og et købestærkt publikum, som gør det til et interessant område,” siger han.
Rotpunkt har i løbet af de sidste tre år åbnet omkring 25 butikker i Skandinavien, heraf cirka halvdelen i Danmark. Der er snart ti butikker i Jylland, mens Sjælland netop nu kun har en enkelt butik på Østerbro. Men firmaet oplever, at der på hjemmesiden er stor trafik fra Nordsjælland, så derfor fremstod Hillerød som det helt rette sted at åbne virksomhedens anden butik her på øen.

Lokalerne ligger lige ved siden af Jensens Bøfhus i Slotskroen. Privatfoto

Lokalerne ligger lige ved siden af Jensens Bøfhus i Slotskroen. Privatfoto

Prøve noget helt nyt

Den nye ejer kommer ikke selv fra køkkenbranchen, men har igennem de sidste 25 år arbejdet i medicinalindustrien i de fleste kommercielle roller i forskellige firmaer.
“Det har været sjovt og spændende, men jeg elsker, at der sker noget nyt, så jeg kan prøve mig selv af og finde nogle nye kompetencer inden for noget helt andet,” siger Ole Stids-Jønsby, som har ansat Jarne Bjerregaard i butikken som sparringspartner, da han har mange års erfaring i køkkenbranchen.
“Jeg allierer mig med en, som kender hele køkkenuniverset. Så på en måde er jeg lærling i min egen butik”.
Rotpunkt holder festlig åbning denne weekend, hvor der blandt andet er popcorn og slushice til de små og mulighed for at smage 'sparkling tea' - en slags champagne-te - for de voksne.

Publiceret 11 August 2017 08:00

SENESTE TV