Nyt fra handlen:

Pool-afdeling og flytning

Værtshuset Fox & Hounds på Torvet har både haft cocktaillounge og senest vandpibecafé på deres første sal. Men nu går værtshuset tilbage til billard og pool. Efter en gang istandsættelse af lokalet fik værtshuset onsdag leveret et pool- og et billardbord, så man igen kan skyde til baller og kegler:
“Det var det, gæsterne efterspurgte, så vi har valgt at imødekomme deres ønske. Jeg tror godt, folk kan lide den gode, gamle, traditionelle underholdning her i byen. Så jeg håber, det bliver en succes,” siger bestyrer Nanna Hald til Hillerød Posten. Fox & Hounds holder åbningsfest for de to nye borde fredag.
 

Smørrebrødsforretning lukker en afdeling

Indehaveren af smørrebrødsforretningen Madkunsten Lisbeth Schønning har lukket den ene afdeling - den som lå i Helsingørsgade. Hun fokuserer nu udelukkende på Madkunsten på Frejasvej 26. Madkunsten i Helsingørsgade havde sidste åbningsdag 30. maj, hvorefter hele forretningen flyttede til Frejasvej. “Det har været en svær beslutning, men det er nødvendigt, at helbredet nu bliver prioriteret,” skriver indehaveren på Madkunstens Facebookside, hvor hun også takker for alle de gode år i Helsingørsgade.
Hun håber, kunderne følger med ud på Frejasvej: 
“Der er et større køkken, hvor maden nu kan folde sig ud, en ny “dagligstue” hvor maden kan nydes, og udenfor har vi fået en ny pavillon, hvor det også vil være muligt at få lidt mad og en kop kaffe,” skriver hun.

Madkunstens lokaler i Helsingørsgade er nu til salg. Foto: Mdt

Madkunstens lokaler i Helsingørsgade er nu til salg. Foto: Mdt

Lukker efter 12 år

“Turen bliver altid go', hvis den starter hos Jan og Bo”. Sådan lyder sloganet for lystfiskerbutikken Jan & Bos Lystfisker-shop i Slotsgade 49 i Hillerød. Turen kan dog snart ikke starte der længere, da butikken efter 12 år i Hillerød nu holder ophørsudsalg. “Det er med beklagelse, at vi må meddele, at vi lukker vores forretning. Vi siger ikke farvel, men muligvis på gensyn,” skriver de i en annonce i Hillerød Posten.

FixPhone udvider

Iværksætteren og ejeren bag FixPhone i Slotsgade 41, Neal Cheheibar, kunne i juni fejre tre års fødselsdag for butikken, som ifølge en pressemeddelelse har tredobblet sin omsætning på ét år. Han har siden åbnet to andre FixPhone-butikker, en i Helsingør og en i Roskilde.

Publiceret 11 August 2017 05:00

SENESTE TV