Fra venstre: Nina, Tove, Marta, Andreas, Simon, Katrine, Mikkel, Anne, Tine, Dorrit, Sofie, Anne og Charlotte er blandt de nyansatte. Pressefoto

Fra venstre: Nina, Tove, Marta, Andreas, Simon, Katrine, Mikkel, Anne, Tine, Dorrit, Sofie, Anne og Charlotte er blandt de nyansatte. Pressefoto

Mange nye ansigter hos HF og VUC Nordsjælland

11 nye medarbejdere starter på HF og VUC i Hillerød

HF & VUC Nordsjælland har netop ansat 19 nye medarbejdere til at varetage det kommende års undervisning – og de stod klar sammen med de øvrige medarbejdere til at tage imod alle de nye kursister i denne uge, fordelt på alle tre afdelinger. Det skriver institutionen i en pressemeddelelse.
De nye medarbejdere fordeler sig på deres afdelinger, sådan at i Hillerød starter 11 nye medarbejdere. I Helsingør starter tre nye medarbejdere, I Frederikssund/Frederiksværk starter fem nye medarbejdere – og lærerne underviser i alt fra religion, samfundsfag til matematik og ordblinde-undervisning.

Ny generation af lærere

Årsagen til alle de nye medarbejdere er dels, at HF og VUC har sagt farvel til medarbejdere, der er gået på pension, men også fordi der er kommet nye og flere aktiviteter på skolen. Blandt andet starter skolens helt nye 'HF-IN for unge med autisme, og der er en øget efterspørgsel på dansk som andetsprog, primært fra flygtninge, samt HF som enkeltfag.
”Jeg glæder mig meget over, at 19 nye, spændende medarbejdere er startet på skolen. Jeg synes altid, det er en utrolig fornøjelse at byde velkommen til nye medarbejdere, men 19 nye medarbejdere – det tror jeg næppe, vi har prøvet tidligere,” udtaler rektor Ruth Kirkegaard i pressemeddelelsen.
Alle nye medarbejdere har fået en mentor blandt de ansatte, og de mødte resten af medarbejdergruppen torsdag 3. august, hvor alle 150 medarbejdere var i Adventure Park i Hillerød i styrtregn:
“Vi vil gøre alt for, at de nye medarbejdere lyn-hurtigt føler sig hjemme. Så alle de nye kursister kan roligt glæde sig til både at møde nye og kendte lærere, når de starter op på skolebænken”.
Der starter også fire fulde hf-klasser i Hillerød og tre i Helsingør, oplyser skolen.srj

Publiceret 10 August 2017 07:00