Ekstrakoncert med Peter Belli i Hillerød

Første koncert blev hurtigt udsolgt. Nu offentliggør arrangørerne endnu en koncert med Peter Belli & De Rejsende i Hillerød

Efter en stor og vedholdende efterspørgsel henover sommeren er arrangørerne bag den udsolgte koncert med Peter Belli & De Rejsende i Truckhallen 19. november nu blevet enige med Peter Belli & De Rejsende om en ekstrakoncert søndag 3. december. Dermed kommer Peter Belli forbi Truckhallen i Hillerød hele to gange på sin afskedsturne.

Dejligt med opbakning

Hos arrangørerne - Klaverfabrikken og Cafe SlotsBio - er der glæde over den store opbakning til koncerterne.
“Det er dejligt, at byens musikpublikum ønsker at bakke op, når én af dansk musiks største koryfæer takker af. Det er skønt, at det er muligt med en ekstrakoncert. Vi opfordrer publikum til at være hurtigt ude, da den første koncert strøg af sted på ganske få uger,” udtaler daglig leder i Klaverfabrikken Jens Jepsen i en pressemeddelelse.

Gode anmeldelser

Peter Belli & De Rejsende, som primært består af yngre musikere, alle med stor erfaring fra den danske musikscene, har modtaget store roser for deres koncerter på ‘Ulvens' afskedsrejse rundt i landet. GAFFA kvitterede med fem stjerner efter en udsolgt koncert på Bremen Teater i København, og BTs anmelder måtte finde hele seks stjerner frem efter en koncert som fremkaldte både smil og tårer.
Billetter til ekstrakoncerten er i salg på klaverfabrikken.dk. Mdt

Publiceret 09 August 2017 14:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV