Foto: Claus Beyer

Foto: Claus Beyer

De unge hjælper gerne:

”Fællesskab og god musik”

Hillerød Posten mødte to af de frivillige ved New Note festivalen i Hillerød og de to piger elsker fællesskabet og den gode musik

Af
Af Claus Beyer

Under to paraplyer lykkedes det fredag Hillerød Posten at få en snak med to af årets frivillige ved New Note Festival i Hillerød, og trods de store vandmængder fejlede humøret intet.
”Vi har godt nok fået masser af vand i hovedet, men selv ikke et skybrud kunne ødelægge det gode humør,” fortæller Ulrikka og Frida, der begge tidligere har deltaget som gæster på New Note.
I år er det første gang som frivillig.
”Det er super hyggeligt. Masser af glade mennesker og en masse god musik. Så da vi fik muligheden for at blive frivillighjælpere, var vi ikke i tvivl. Det er måske nok lidt hårdt arbejde. Vi starter klokken 10 og slutter først klokken 01.10, og i den periode har vi cirka en times pause. Vi hjælper specielt til i baren og med at få instrumenter og det hele klar på scenen. Men vi skal være klar til at hjælpe alle steder,” fortæller Frida, men begge piger elsker det.
”Det er nogle dejlige dage. Vi har selvfølgelig også tid til at høre musik og til at tale med alle de andre, så det er en super oplevelse, også selvom vi lige nu sidder under vores paraplyer og holder vagt, hvor musikerne kommer ind på pladsen,” slutter de to piger.

Publiceret 07 August 2017 18:00