Anholdt:

60-årig fængslet for seksuelle overgreb mod sin datter

Mand har angiveligt blandt andet haft oralsex med sin datter, siden hun var cirka otte år gammel

En 60-årig mand fra Hillerød blev tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet i en uge, da han er sigtet for seksuelle overgreb mod sin datter.
Hun er i dag 20 år gammel, og ifølge sigtelserne, som anklageren læste op i Retten i Hillerød, inden dørene blev lukket for offentligheden, har overgrebene stået på siden 2005, hvor datteren var omkring otte år gammel. Overgrebene sluttede ifølge sigtelsen for cirka to år siden.
Den 60-årige er sigtet for tre forhold. For det første er han sigtet for blufærdighedskrænkelse, idet han angiveligt har taget billeder af, at datteren berørte sig selv, blandt andet med en finger i skeden. Det skete omkring 2005 til 2012.

Oralsex flere gange om ugen

For det andet er han sigtet for blufærdighedskrænkelse og incest i samme periode, idet han ifølge sigtelsen flere ugentligt har haft oralsex med sin datter - han har “både ydet og modtaget” oralsex, lyder sigtelsen.
Han har også i denne periode forsøgt at have samleje med datteren, men det lykkedes ikke, da “hun var for stram”, lød det i sigtelsen. I den periode var pigen altså omkring otte til 15 år gammel.
Det tredje forhold er incest, idet manden er sigtet for at have haft samleje flere gange ugentligt med sin datter. Det skete ifølge sigtelsen, fra hun var 15 år gammel, til hun var omkring 18 år.
Den 60-årige mand nægter sig skyldig.
Men dommeren valgte altså at varetægtsfængsle manden i en uge, hvori politiet kan gå videre med den efterforskning, som - sagde anklageren i retten - stadig er på det meget tidlige stadie.

Publiceret 01 August 2017 15:30

SENESTE TV