Team Rotary:

Rammer snart ’Muren’ i Belgien

Af
Af Claus Beyer

Efter tre dage på turen mod Paris har Hillerød Posten talt med en af holdets nye ryttere, Henrik Rasmussen, der bor i Hillerød:

”Det er første gang, at jeg kører en sådan etapetur. Jeg har kørte meget i år og er lige kommet tilbage fra Dolomitterne, men det er jo en helt anden udfordring. Jeg har altid gerne ville prøve turen til Paris og da muligheden for at køre med Team Rotary bød sig, så var jeg klar. Vejret har været med os indtil nu og selvom det hver dag er lange distancer, så passer tempoet fint, til både de nye og de garvede på holdet. Desuden er forplejningen i top kvalitet, så energi mangler vi ikke.”  

Læs også: Team Rotary er nu på landevejen mod Paris

”Nu er der fortsat lidt flade kilometer forude, inden vi rammer Belgien og deres skrappe stigninger. Her skal vi blandt andet over 'Mur de Huy' – en legendarisk udfordring, da de 800 af de 1300 meter har en stigningsprocent i gennemsnit på 13 procent, og den maksimale stigningsprocent når op på hele 26 procent,” slutter Henrik Rasmussen, der efter de første tre dage og godt 600 kilometer i sadlen kun melder om lidt ømhed i bagdelen.

null

Publiceret 17 July 2017 09:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV