Trafikken gik helt i stå:

To uheld på samme vejstrækning

Af
Martin Warming

Martin Warming

Trafikken gik helt i stå, da der på ganske kort tid skete to uheld på Roskildevej ved Havelse Å ved Gørløse torsdag eftermiddag.
Det første uheld skete klokken 16.20, da en 46-årig kvinde fra Skævinge kørte op bag i en bil, der blev ført at en 35-årig mand fra Ølstykke. Den 35-årige mand bremsede ned, da en forankørende varebil trak ud til siden, men det overså den 46-årige kvinde tilsyneladende og bragede altså direkte op bag i den 35-årige mands bil. 
Der var heldigvis ingen, der kom til skade ved sammenstødet, oplyser Nordsjællands Politi.
Fik du læst: Våbnene væltede ind hos Nordsjællands Politi under frit lejde-kampagne
Det andet uheld skete lidt længere oppe ad vejen mod Freerslev, da en 76-årig kvinde fra Frederiksværk overså den kø, der var opstået i forbindelse med det første uheld. Hun kørte derfor op bag i en bil, der blev ført af en 46-årig mand fra Slangerup. Heller ikke her var der nogen, der kom til skade, oplyser politiet.
Der blev sendt fire ambulancer til de to uheld, men dem blev der altså heldigvis ikke brug for. Politiet måtte dog spærre Roskildevej i begge retninger, og det medførte en del trafikale problemer. Vejen blev åbnet igen cirka klokken 17.15, oplyser Nordsjællands Politi.

null

Publiceret 14 July 2017 10:47

SENESTE TV