Café København genopstår med ny ejer

Café København åbner med ny ejer efter at have været lukket efter konkurs. Forretningen beholder indtil videre samme navn, men mange nye tiltag er i støbeskeen, fortæller Café Københavns nye ejer, Thomas Tscherning Kruse.
Han har siden sidste efterår arbejdet i forretningen, og det er glæden fra det arbejde, som får den nye ejer til at gå fra medarbejder til ejer.
"Det er et naturligt men et stort spring. Jeg mener, at Café København har sin berettigelse på Torvet i Hillerød, og derfor skal der nu arbejdes endnu hårdere på at sikre en bæredygtig drift, hvor vores gæster kommer endnu mere i centrum", fortæller han i en pressemeddelelse fredag eftermiddag.
Læs også: Café København erklæret København
Caféen fortsætter med samme koncept men med et skarpere fokus. Fremover kommer der mere vægt på 'København' med udgangspunkt i den gode og stemningsfulde madoplevelse, som stedet allerede er kendt for. Forretningen bliver fornyet, dog med respekt for alle de loyale gæster, som har været en stor del af caféens liv de sidste ni år.
"Min familie og jeg har boet i København de sidste 12 år – de seneste seks år midt i byens hjerte blandt mange hyggelige restauranter og caféer. Vi ønsker at tilføre noget af den stemning, som vi elsker fra byen til vores nye sted i Hillerød", siger Thomas Tscherning Kruse.
Som noget nyt vil Café København blandt andet få et mere Bistro-inspireret menukort om aftenen. Restaurant Lindeskov genåbner ikke i sin nuværende form. I det nye koncept for forretningen har der ikke været plads til grillbuffet i denne omgang. Til gengæld kommer der væsentligt mere vægt på selskaber, og derfor er planen, at Restaurant Lindeskov omdannes til eksklusivt selskabslokale, og når lejligheden byder sig til pop-up restaurant.
"Det er en unik beliggenhed med udsigt til Frederiksborg Slot og Slotssøen, som indbyder til fantastiske fester", står der i pressemeddelelsen fra Thomas Tscherning Kruse.
Café København åbner igen efter sommerferien, dog vil allerede bookede selskaber blive afholdt som aftalt over sommeren.
mw

Sagen kort:

Skifteretten erklærede Café København konkurs onsdag den 5. juli, efter at SKAT havde indgivet en konkursbegæring i midten af juni. 

Cafeen har siden været lukket men genåbner altså med ny ejer, der i øvrigt er i familie med den tidligere ejer.

Hillerød Posten har  forgæves forsøgt at få en kommentar fra den tidligere ejer.

Publiceret 14 July 2017 13:58

SENESTE TV