Store badedag for byens hunde

Af
Af Claus Beyer

Sommeren er over os, og det betyder, at badebassinet kan komme frem – også til dem med fire ben. Derfor inviterer Maxi Zoo Hillerød til store badedag for byens vandhunde søndag den 23. juli fra klokken 9 og helt frem til klokken 18.
Læs også: Mange idéer til Torvets fremtid
Mens vovsen får kølet poterne i hundebassinet, der vil være fyldt med sjovt og flydende legetøj, kan du få dig en god snak med personalet om, hvordan du sikrer dig, at din hund får nok væske og bliver kølet i sommervarmen, så den ikke dehydrerer eller får solstik.
"Tag derfor din bedste ven med ned i butikken, hvor der vil være rig mulighed for at bade, få brugbare råd og gode rabatter", skriver butikken i en pressemeddelelse.

Undgå dehydrering i varmen

Mens vovsen får kølet poterne i hundebassinet, der vil være fyldt med sjovt og flydende legetøj, kan du få dig en god snak med personalet om, hvordan du sikrer dig, at din hund får nok væske og bliver kølet i sommervarmen, så den ikke dehydrerer eller får solstik. Tag derfor din bedste ven med ned i butikken, hvor der vil være rig mulighed for at bade, få brugbare råd og gode rabatter.
Store badedag for hunde afholdes hele dagen søndag den 23. juli fra klokken 9 til 18 i Maxi Zoo Hillerød, Industrivænget 8, 3400 Hillerød. 

Publiceret 12 July 2017 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV