Godt 3000 kigge forbi musikfestivalen i Skævinge. Her er det Rasmus Nøhr der har indtaget scenen. Se flere billeder og videoer på Hillerød Postens facebook-side. Foto: Claus Beyer

Godt 3000 kigge forbi musikfestivalen i Skævinge. Her er det Rasmus Nøhr der har indtaget scenen. Se flere billeder og videoer på Hillerød Postens facebook-side. Foto: Claus Beyer

Se billeder:

Danmark Dejligst i Skævinge blev en kæmpe succes

Af
Af Claus Beyer

Godt 3000 mennesker fandt vej til Skævinge, hvor der i lørdags klokken 13 til 22 var gratis musikfestival. 'Danmark Dejligst' hedder festivalen og det er musikeren Rasmus Nøhr der er bagmand for det fantastiske projekt.
Der var både lokale gæster og folk udenbys fra der gerne ville opleve en masse herlige live-musik. På scenen kunne man blandt andet opleve de to X-Faktor-sangere, Mia og Morten og Ramus Nøhr var selvfølgelig også selv på scenen.
Det var idrætsforeningen ISS og Føllegaard alive, der stod for alle de praktiske opgaver ved festivalen og det forløb helt perfekt hele dagen.
Læs også: Peder Oxes Alles lukkes for trafik

Glad formand

Derfor var det også en stolt og glad formand, Henning Andersen fra Føllegaard alive, som Hillerød Posten fangede mandag formiddag:
“Jeg er en anelse træt i benene i dag, men jeg er også meget stolt over, at det hele gik op i en højere enhed. Vi har fået rigtig meget ros fra mange af de gæster, der kom i lørdags, hvor der faktisk var tilfredshed på alle parameter,” fortæller Henning Andersen, der også var glad for den ros som Rasmus Nøhr havde til arrangørerne efter festivalen.
“Rasmus er meget imponeret over det frivillige foreningsliv og den indsats, som det har leveret til denne musikfestival. Han vil meget gerne have det med i evalueringen og give denne viden og erfaring videre til andre nye arrangører. Vi håber helt klart, at Skævinge igen er på plakaten i 2018 - vi er klar til endnu en omgang og håber, at det kan blive til en fast tradition i Skævinge. Musikfestivalen 'Danmarks Dejligst' passer helt perfekt i størrelsen til et lokalsamfund som Skævinge,” slutter Henning Andersen.
Læs også: Hegnet skal flyttes, når Hillerød Fodbold rykker op

Publiceret 03 July 2017 16:00