Chikane har stået på i årevis:

"Der har været mindst 20 episoder"

Af
Martin Warming

Martin Warming

En kvindelig bilejer fik sig noget af et chok, da hun skulle hente sin bil torsdag morgen.
Onsdag aften havde hun parkeret den på REMA 1000's parkeringsplads på Sophienborg Alle i Hillerød, men onsdag morgen var den væk. Eller den var i hvert fald blevet flyttet.
"Jeg går over på parkeringspladsen for at hente min bil, fordi jeg skal på arbejde, men jeg kan ikke se den. Det første, jeg siger til min kæreste, er, at nu er min bil blevet stjålet. Men da jeg kigger op, kan jeg se, at den står oppe på taget af et skur, som REMA 1000 bruger til indkøbsvogne," fortæller den kvindelige bilejer (bilejeren er anonym i denne artikel, men Hillerød Posten kender hendes identitet).
I nattens mulm og mørke er bilen blevet løftet op på taget med en kran. Bag det, der måske i første omgang kan virke som en rigtig dårlig og grov joke, gemmer der sig en årelang sag om chikane mod den kvindelige bilejer og hendes bil. 
Læs også: Teori: Grov chikane bag vanvittig parkering
"Jeg har en mistanke om, hvem det kan være, men jeg kan desværre ikke bevise noget. Det har været mindst 20 episoder, hvor der er blevet gjort forskellige ting mod min bil. For tre uger siden var der nogen, der kastede flasker efter den på REMA 1000's parkeringsplads. Der kom buler i bilen, en af sideruderne smadrede, og der kom en revne i forruden, men man kan desværre ikke se, hvem der er på overvågningskameraerne. Jeg har også fået punkteret mine dæk, og sidste år var der nogen, der gik amok på min gamle bil med baseball-bat og smadrede alle ruderne," fortæller bilejeren til Hillerød Posten.
Kvinden fortæller, at chikanen startede i august 2014, og siden er der altså jævnligt blevet begået hærværk mod hendes bil.
"Jeg kan da godt se det morsomme i, at bilen er blevet sat op på taget, og vi har da også selv joket lidt med det, men der kunne være sket noget alvorligt, hvis skuret var brast sammen, og der havde været nogen nedenunder," siger hun.
Hos Nordsjællands Politi fortæller pressekoordinator Henrik Suhr, at politiet er i fuld gang med at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen.
"Vi ved, at der har været nogle uoverensstemmelser mellem to personer i lang tid, og det endte altså med, at den ene har taget den andes bil og sat den op på taget af skuret. Vi har været i kontakt med begge parter, og nu skal vi finde ud af, om der er blevet begået noget ulovligt, og om der kan være tale om et erstatningskrav, hvis der er sket noget med bilen. Det skal vi lige have tid til at undersøge," siger Henrik Suhr til Hillerød Posten.
Den kvindelige bilejer oplyser til Hillerød Posten, at bilen er blevet trykket i begge sider i forbindelse med, at den er blevet løftet op på taget med en kran. 

null

Publiceret 16 June 2017 09:23

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV