Gallerierne har fået ny ejerkreds - en gruppe på fem investorer vil undersøge de mange muligheder i bygningen.

Gallerierne har fået ny ejerkreds - en gruppe på fem investorer vil undersøge de mange muligheder i bygningen.

Gallerierne er solgt:

Investorgruppe har "mange gode ideer"

Det næsten tomme shoppingcenter i Slotsgade har fået nye ejere

En investorgruppe på fem personer har købt ejendommen, hvor det forliste shoppingcenter Gallerierne ligger i Slotsgade.
Det oplyser gruppen i en pressemeddelelse torsdag.
Investorerne har en mangeårig bagrund i ejendomsbranchen og ser frem til arbejdet med udviklingen af ejendommen, oplyser de. Udviklingen vil ske i tæt samarbejde med Hillerød Kommune.

Undersøge mulighederne

Køberne er allerede godt i gang med at undersøge mulighederne for udvikling af ejendommen, som de kalder “velbeliggende på bedste placering i Hillerød”.
“Kommunen har løbende udtrykt meget stor interesse for at få aktiveret de meget attraktive kvadratmeter centralt beliggende i Hillerød og har over for investorerne udtrykt stor velvilje over for udviklingsplanerne,” fortæller de i pressemeddelelsen.


Fik du læst: Stak kvinde med neglefil
 

Gallerierne ved åbningen.

Gallerierne ved åbningen.

Undersøge mulighederne

Projektdirektør Tom Høeg mener, der er rigtig mange muligheder i den godt 20.000 kvadratmeter store ejendom:
“Vi har mange gode idéer, som vi er i gang med at undersøge i tæt samarbejde med kommunen”, udtaler han på vegne af ejerkredsen.
Som det første er de i gang med at gennemgå ejendommen byggeteknisk for at se, hvad der kan og skal gøres, så alle muligheder med ejendommen bliver afdækket:
“Der bliver nok at arbejde med, men ting tager tid, så vi skal være omhyggelige og påpasselige, for at finde den rigtige anvendelse og den rette sammensætning af butikker og servicekoncepter, som matcher placeringen,” forklarer Tom Høeg, som også kan fortælle, at gruppen har forhandlet med den tidligere ejer af ejendommen gennem længere tid og glæder sig, at de nu er nået frem til en aftale som er gavnlig for begge parter. 
“Vi ser frem til et godt samarbejde med kommunen om den fortsatte udvikling af ejendommen, som fortjener en bedre skæbne, end den har haft i gennem de seneste mange år. Vi forventer, at vi i løbet af efteråret kan fremlægge planer og forslag til, hvordan den fremtidige ejendom kommer til at udfolde sig,” siger han.
Læs også: Grov chikanesag bag vanvittig parkering

Borgmester: "Spændende"

I Hillerød Kommune er borgmester Dorte Meldgaard glad for, at der nu kan ske noget med Gallerierne:
”Det er rigtigt spændende, at der nu bliver arbejdet med Gallerierne. Vi ser frem til det fortsat gode samarbejde og til at høre om de planer, udviklerne kommer med,” udtaler Dorte Meldgaard i pressemeddelelsen.
Investorgruppen består af Peter Aandahl, Preben Linder Thomsen, Niels Gram-Hanssen, Ulrik Byg Stengaard og Tom Hoeg, som anser Hillerød som en by med “et utroligt stort potentiale”: 
“Der investeres meget betydelige beløb i nyt byggeri i Hillerød, hvor en del større byggeprojekter er i gang, og hvor de store virksomheder i kommunen tiltrække såvel indenlandsk som udenlandsk arbejdskraft. Der bygges nyt supersygehus med dertil hørende ny infrastruktur og nyt campusområde er under udvikling midt i Hillerød. Dette understreger Hillerøds status som ”hovedstaden” i Nordsjælland, med et befolkningsunderlag, der har en købekraft, der matcher de højeste i Danmark,” skriver de.

Publiceret 15 June 2017 15:30