Den Lille Færge sejler igen på Slotssøen

Turisterne er allerede kommet til byen, og de har også fundet vej til Den Lille Færge på Slotssøen

Af
Af Claus Beyer

Den officielle sejlplan startede mandag 15. maj, men grundet St. Bededag var der indlagt tre ekstra dage, så der blev også sejlet både fredag, lørdag og søndag. Og det blev en kæmpe succes, da mange havde fundet vej til Slotssøen, og de nød Danmarks smukkeste sømil i det smukke vejr.
”Vi er meget positiv overrasket over, hvor mange gæster der har været med på en tur i disse dage,” fortalte Ole Larsen og Bjarne Bohn, der havde vagten, da Hillerød Posten kiggede forbi i weekenden.
”Det er ikke kun de lokale, der gerne vil være med, når sæsonen starter op. Vi har haft rigtig mange familier fra København med allerede. De kommer med Copenhagen Card, og vi kan også se, at der er mange gæster omkring slottet,” fortsatte Ole Larsen.
”Vi må skynde os videre, vi har jo en sejlplan, der skal holdes,” sagde Bjarne Bohn, og Ole Larsen var allerede klar ved roret og endnu en runde på cirka 30 minutter gik i gang med en næsten fyldt færge.
Den Lille Færge sejler på hverdage mellem klokken 11 til 17 og på søndage fra klokken 13 til 17. Turen koster 30 kroner for voksne og 10 kroner for børn. Sejlsæsonen fortsætter frem til 15. september.
Læs også: Danmarks bedste lærer bor i Hillerød

Der har været masser af gæster på Den Lille Færge i storbededagsferien. Foto: Claus Beyer

Der har været masser af gæster på Den Lille Færge i storbededagsferien. Foto: Claus Beyer

Publiceret 16 May 2017 18:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV