12-årig antastet af kassevognsfører:

Spurgte om han ville have et lift

Mor opfordrer andre forældre til at tage en snak med deres børn om, hvad man gør, når fremmede tilbyder et lift

En 12-årig dreng reagerede ifølge politiet fornuftigt, da han onsdag eftermiddag blev standset på vej hjem fra skole af føreren af en sort Volkswagen-kassevogn.
Manden i kassevognen standsede omkring kl. 13.30 på Milnersvej og spurgte drengen, om han skulle køre ham hjem.
Drengen tog dog ikke imod liftet, men løb i stedet hjem, har drengens mor fortalt politiet, da hun anmeldte episoden kl. 13.39.
Drengen har beskrevet føreren af bilen således: Han var 40-45 år og havde kort, kommunefarvet hår, en buttet næse og blå øjne. Han var bl.a. iført en grøn trøje.

Tal med jeres børn

Ifølge et åbent opslag på Facebook, som Sara Amalie Winsløw skriver, skete episoden blot 15 meter fra drengens hjem, og manden kørte sin kassebil ind foran drengen på fortorvet.
I opslaget opfordrer hun andre forældre til at lære deres børn, hvad de skal gøre, når fremmede tilbyder at køre dem hjem.
“Kære forældre, snak med jeres børn om, hvad de skal gøre, hellere en gang for meget end en gang for lidt! Hold nu fast, jeg er glad for, at Valdemar ikke var i tvivl om, hvad han skulle gøre i dag,” skriver hun og opfordrer alle til at dele opslaget.
Hun takker samtidig politiet for bl.a. at komme ud og tale med Valdemar om episoden og skriver, at hun nu vil “Kysse og kramme min pomfrit for 200'ende gang i dag”.
Opslaget er delt næsten 600 gange allerede.

Publiceret 11 May 2017 11:15

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV