Global skobutik-kæde rykker ind i Hillerød

SlotsArkaderne får en ny butik senere på måneden

Af
Martin Warming

Martin Warming

Hillerød får snart en ny skobutik. Den hedder The Athlete's Foot og får adresse i SlotsArkaderne.
Skobutikken åbner ved siden af Intersport fredag den 26. maj klokken 10. Her er der nemlig blevet et lokale ledigt, efter at G Star har valgt at lukke deres butik.
The Athlete's Foot er ejet at Intersport, der har hovedsæde i Bern i Schweiz. Kæden har næsten 500 butikker i 27 forskellige lande, og i Danmark har The Athlete's Foot allerede butikker i bland andet Lyngby, Kolding og Odense - og altså også snart i Hillerød.
Læs også: Mums, så er det burgere: Halifax fra København åbner på Torvet
“Butikkens interiør er med til at skabe den velkendte, gamle butiksfølelse i moderne rammer. Det åbne og indbydende rum er beklædt med baggrundsbelyste skovægge for at holde fokus på produktet, alt i mens man henledes til den hippe stemning i en vinylpladeforretning. Væggene er udstyret med rustikke træpaneler for at give en afslappet og frisk fornemmelse af 'organized mess'”, skriver SlotsArkaderne i en pressemeddelelse.
I SlotsArkaderne er der stor glæde over den nye butiksåbning.
“Vi er glade for, at det er lykkedes at få The Athlete's Foot til SlotsArkaderne. Konceptet rammer tidens trend og giver et løft til SlotsAkadernes butiksmiks,” udtaler Pia Lynggaard, der er Centermanager i SlotsArkaderne.
The Athlete's Foot forhandler sneakers og sportsbeklædning,

Publiceret 05 May 2017 16:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV