Syv personer sendt på hospitalet efter ammoniakudslip

OPDATERET KLOKKEN 17.21: Syv personer er sendt på hospitalet efter ammoniakudslippet i Gørløse tidligere i dag.
"Udslippet er sket på virksomheden Elos Medtech Pinol på Engvej i Gørløse. Nærmere tekniske undersøgelser skal klarlægge årsag. Efterforskning og Arbejdstilsyn indsættes på stedet," oplyser Nordsjællands Politi.

20 personer har indåndet dampe og syv sendt til nærmere undersøgelse og behandling.
"Brandvæsenet har gennemgået virksomheden for at sikre sig, at der ikke yderligere personer derinde. Der er en bus på vej, så medarbejderne kan komme i tørvejr og få varmen," oplyste politiet kort før klokken 17.
OPDATERET KLOKKEN 15.52:Syv personer er blevet sendt på hospitalet efter ammoniakudslippet på Engvej i Gørløse. "20 personer har følt ubehag efter ammoniakudslip i Gørløse. Syv er sendt til observation på hospitalet," skriver politiet på Twitter. Roskildevej er stadig spærret mellem Lystrupvej og rundkørlsen i Gørløse, og beboere i en radius af 300 meter fra Engvej opfordres til at gå indenfor og lukke døre, vinduer og ventilationsanlæg. OPDATERES!
-----------------------------------
OPDATERET KLOKKEN 15.27: Roskildevej er stadig spærret mellem Lystrupvej og rundkørslen ved Gørløse på grund af et amoniakudslip. Udslippet stammer fra et ventilationsanlæg, oplyser Nordsjællands Politi på Twitter. Kørslen på Lokalbanen har kortvarigt været standset men genoptages nu. Beboere i en omkreds af 300 meter fra Engvej opfordres stadig til at gå indenfor og lukke døre, vinduer og ventilationsanlæg. OPDATERES!
------------------------------------
Nordsjællands Politi har fredag eftermiddag afspærret Roskildevej ved Lystrupvej og til rundkørsel i Gørløse på grund af ammoniakudslip på Engvej.
Beboere i en omkreds på 300 meter fra Engvej skal gå indenfor og lukke døre, vinduer og ventilationsindlæg, advarer politiet i en pressemeddelelse kl. 14.50 fredag.
Nordsjællands Politi opdaterer løbende, primært via Twitter. Hillerød Posten følger sagen.

Publiceret 21 April 2017 14:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV