22-årig mand fra Hillerød anholdt efter stor politiaktion i Helsinge

Tre mænd sigtes efter politiaktion i Helsinge

Af
Jens Berg Thomsen

Tre mænd sidder torsdag klokken 13.30 til grundlovsforhør efter en politiaktion onsdag aften i Helsinge, hvor politiet mødte talstækt op og stormede en lejlighed i Østergade.
Mændene er senere torsdag blevet varetægtsfængslet.
De tre mænd er 22, 24 og 31 år og kommer ifølge Nordsjællands Politi fra henholdsvis Hillerød, Frederiksværk og Helsinge.
Omkring klokken 19 ankom kampklædt politi med hunde til adressen, hvor politiet havde fået et tip om, at der var noget på færde.
De tre mænd er bliver sigtet for forsøg på grov vold, at have overtrådt våbenloven og at have overtrådt loven om euforiserende stoffer. Det fortæller anklager Kenn Jørgensen fra Nordsjællands Politi.
“De tre er anholdt ved ransagningen, hvor man finder en pistol, nogle slagvåben og hashen,” siger han.

Sigtet for kølleoverfald

De tre mænd er udover våbenbesidelse og hash også sigtet for at have været med til et forsøg på at have overfaldet en person med køller foran Helsinge Station tidligere på dagen.
Anklager Kenn Jørgensen vil bede om lukkede døre til grundlovsforhøret af hensyn til videre efterforskning, siger han til Ugeposten.

Efter overfaldet med køller tidligere på onsdagen foran Helsinge Station, var politiet til stede. Samme aften stormede politiet en lejlighed i Østergade tæt på stationen. Foto: Jens Berg Thomsen

Efter overfaldet med køller tidligere på onsdagen foran Helsinge Station, var politiet til stede. Samme aften stormede politiet en lejlighed i Østergade tæt på stationen. Foto: Jens Berg Thomsen

21-årig havde “stort beløb på sig”

Ifølge Ugepostens oplysninger var det et opkald til politiet tidligere på dagen fra en borger, der førte til auktionen mod lejligheden. Borgeren havde lagt mærke til noget mistænkeligt.
Siden mandag, hvor der blev oprettet en visitationszone i Helsinge, har politiet været synlige i gadebilledet. Onsdag eftermiddag mødte politiet også fire personer, og en 21-årig mand blev visiteret, og han havde et større pengebeløb på sig, skriver Nordsjællands Politi på sin døgnrapport. De fire blev mødt i Østergade. Den 21-årige skylder ifølge politiet penge til det offentlige, så politiet beslaglagde en del af beløbet.

null

Publiceret 07 April 2017 07:49

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV