Var bilist påvirket af narko? Sådan skete ulykken på Herredsvejen

Af
Martin Warming

Martin Warming

En 42-årig mand fra Helsinge var onsdag eftermiddag skyld i en voldsom ulykke i krydset Herredsvejen/Nordhøjvej i Hillerød (se kort i bunden af artiklen). Og det viser sig nu, at manden måske var påvirket af narko, oplyser Nordsjællands Politi.
Ulykken skete kort før klokken 17, da den 42-årige mand kørte mod nord på Nordhøjvej og direkte ud i krydset ved Herredsvejen uden at overholde sin ubetingede vigepligt. Her blev han først påkørt af en 63-årig mand, der kørte på Herredsvejen i retning mod Frederiksværk. Ved ulykken blev yderligere en bil påkørt. Den kørte tilsyneladende på vejen i retning mod Hillerød på Herredsvejen.
Læs også: Nu igen: Tre biler i voldsom ulykke på Herredsvejen
Den 42-årige mand blev kørt på hospitalet, men følge politiet kom han ikke alvorligt til skade. Til gengæld har politiet altså en mistanke om, at han var påvirket af narko, og der er derfor blevet taget en blodprøve, der nu skal analyseres. 
De to øvrige bilister, der var involveret i ulykken, kom heldigvis ikke til skade. Politiet måtte spærre Herredsvejen i retning mod Frederiksværk i en times tid, mens der blev ryddet op efter den voldsomme ulykke. 

Politiet måtte spærre Herredsvejen i retning mod Frederiksværk i en times tid, mens der blev ryddet op efter den voldsomme ulykke. Foto: Martin Warming

Politiet måtte spærre Herredsvejen i retning mod Frederiksværk i en times tid, mens der blev ryddet op efter den voldsomme ulykke. Foto: Martin Warming

null

Publiceret 30 March 2017 17:29

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV