Sportschef til håndboldfans:

"Tak for opbakningen"

Af
Martin Warming

Martin Warming

Søndagens kamp mellem Odder og Nordsjælland Håndbold endte - heldigvis - med champagne og fest for de nordsjællandske spillere, ledere og mange medrejsende fans. Efter en spændende og nervepirrende kamp i Odder, endte Nordsjælland med at snuppe sejren - og dermed også sikre sig oprykning til håndboldligaen.
Men det var lidt af en gyser. Nordsjælland havde det svært i det meste af kampen og blot fem minutter før tid, var sejren fortsat i fare.
Nordsjælland var kun foran med et enkelt mål ved stillingen 27-28, men Nordsjælland slap ikke grebet, og det hele endte altså med en sejr på tre mål på 28-31. Og så brød jublen ellers ud - både på banen og på tilskuerepladserne, hvor cirka 100 medrejsende nordsjællandske fans fortjent kunne hylde deres håndboldhelte. Champagnepropperne sprang inde på banen, og Nordsjællands spillere og ledere kunne fortjent lade sig hylde efter en flot sæson, hvor holdet, tre kampe før sæsonen er færdigspillet, altså sikrede sig en plads i den bedste række.
“Det var noget af en forløsning. Det var en meget tæt kamp, og det var måske ikke så pænt at se på, men det endte heldigvis med en kæmpe fest, og vi havde heldigvis lagt champagnen på køl. Jeg må indrømme, at der var lidt mere alkohol i både omklædningsrummet og spillerbussen end normalt. Men der plejer jo heller ikke at være noget. Vi har kæmpet benhårdt for det her, og allerede fra start meldte vi ud, at vi ville vinde rækken, så vi kunne komme direkte tilbage til ligaen,” lyder det fra Jørn Blom Hansen, der er sportschef i Nordsjælland Håndbold.

Tak til medrejsende fans

Han sender samtidig en stor tak til de mange fans, der havde taget turen til Odder.
“Man bliver ret glad, når man ser, at der er 100 fans, der vil bruge deres søndag sammen med os. Vi er superglade for den opbakning, der har været gennem hele sæsonen - både hjemme og ude. Jeg kender ikke helt tallene endnu, men det virker som om, at der har været lidt flere fans til både vores hjemmebane- og udebanekampe i denne sæson, og vi håber da meget, at vi kan få en kultur, hvor der er rigtig mange, der har lyst til at tage med os til udebanekampene i den kommende sæson i ligaen,” siger sportschefen. 
Nordsjælland Håndbold har nu frem til september til at forberede sig på livet i ligaen.
“Vi har stadig nogle udfordringer og nogle pladser, vi skal have besat til den kommende sæson. Vi har talt med nogle spillere, som i forvejen spiller i ligaen, og mange af dem har vist interesse, men har selvfølgelig også haft et ønske om, at vi skulle sikre os en plads i ligaen først, før vi lavede en aftale. Det har vi sikret os nu, så det åbner selvfølgelig nogle døre for os. De primære pladser, vi mangler at få besat, er højre og venstre back, og så vil vi også godt have en målmand mere,” fortæller Jørn Blom Hansen. 
Næste kamp spilles i Helsinge den 25. marts klokken 15, hvor klubben og alle holdets fans får mulighed for at hylde spillere og ledere. 
Det bliver dog først ved klubbens sidste kamp - der spilles på hjemmebane i Helsingør den 8. april - at oprykningen for alvor bliver fejret og markeret.

Spillerne takker de mange medrejsende fans. Foto: Jan Stephan

Spillerne takker de mange medrejsende fans. Foto: Jan Stephan

Publiceret 20 March 2017 13:37

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV