Borgmesteren om håndboldgyser:

“Det var lidt for spændende”

Af
Martin Warming

Martin Warming

Hillerøds borgmester, Dorte Meldgaard (K), var blandt de mange fans, der havde taget turen til Odder for at bakke Nordsjælland Håndbold op i den vigtige kamp mod Odder søndag eftermiddag.
“Det var lidt for spændende - men det endte jo heldigvis godt. Jeg syntes, at det så noget sort ud på et tidspunkt, men lige pludselig skete der noget. Jeg ved ikke, hvad det er, de gør, men det virker som om, at holdet har en fantastisk psyke og overskud. Spillerne formåede at løfte sig selv på et tidspunkt, hvor mange andre hold nok var knækket. Det var fantastisk at se,” fortæller Dorte Meldgaard.
Med sejren på 28-31 over Odder har Nordsjælland Håndbold sikret sig en plads i den bedste række i næste sæson, og det er noget, der glæder Hillerøds borgmester.
“Man får selvføgelig noget mere eksponering, når man spiller i ligaen, og det betyder mere branding af kommunen. Man kan altid diskutere, hvor meget det betyder, men jeg er ikke i tvivl om, at det vil være med til at synliggøre Hillerød endnu mere”, lyder det fra Dorte Meldgaard, der havde taget børnene med til den vigtige håndboldkamp i Odder.
Læs også: Sportschef til håndboldfans: "Tak for opbakningen"
Men det er ikke kun Hillerød som kommune, der får glæde af oprykningen, mener Dore Meldgaard.
“Vi har rigtig mange unge, der spiller håndbold, og det er da klart, at oprykningen kan være med til, at de har lyst til at give den en ekstra skalle. Og så tror jeg bare, at det i det hele taget vil være med til at styrke fællesskabet i klubben - både blandt de mange frivillige, der hjælper til og klubbens store erhvervsnetværk”, siger hun og slutter:
“Og så er det vel bare sjovere at spille i ligaen i stedet for i den næstbedste række”.

Publiceret 20 March 2017 16:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV