Ryd op i naturen med Bilka

Butikken giver en krone for hver kilo affald til naturfredningsforeningen 2. april

Tag familien, vennerne, naboen og affaldssækkene under armen søndag 2. april og hjælp med at gøre Danmark til et renere og dejligere sted. Denne dag holder Bilka i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening den årlige affaldsstafet, hvor man kan indsamle affald og gøre forårsrent i naturen.

150.000 kr. sidste år

For hvert kilo affald, der indsamles, donerer Bilka en krone til Danmarks Naturfredningsforenings Affaldsindsamling.
Sidste år slog indsamlingen alle rekorder med over 180.000 kilo indsamlet affald over hele landet. Det udløste en check på 150.000 kr. til Danmarks Naturfredningsforening fra Bilka.
Donationen til Danmarks Naturfredningsforening har et loft på 200.000 kroner.
”Vi startede affaldsstafetten sidste år med stor succes. Og den aktivitet vil vi gøre til en tradition, da det giver en lejlighed til at rydde op i vores natur, samtidig med at vi går en tur med familien eller vennerne,” udtaler marketingschef Alice Monberg i en pressemeddelelse fra Bilka. jesl

Danmarks Naturfredningsforening arrangerer hvert år en landsdækkende affaldsindsamling.
I denne uge samler over 62.000 børn fra over 1000 institutioner affald ind i den danske natur. Iblandt dem er 1, 2 og 3 klasserne fra Maglegårdsskolen i Gentofte. De trodsede regn og hagl og brugte de første timer af deres onsdag til at samle skrald ind i lokalområdet.

Danmarks Naturfredningsforening arrangerer hvert år en landsdækkende affaldsindsamling. I denne uge samler over 62.000 børn fra over 1000 institutioner affald ind i den danske natur. Iblandt dem er 1, 2 og 3 klasserne fra Maglegårdsskolen i Gentofte. De trodsede regn og hagl og brugte de første timer af deres onsdag til at samle skrald ind i lokalområdet.

To måder

1) Hent en affaldssæk i Bilka, når du handler. Saml affald i naturen og aflevere det i containerne opstillet på Bilkas p-pladser fra fredag 24. marts.
2) Mød op 2. april kl. 9-12 på Bilkas p-plads, hvor der er rundstykker, kaffe og kage. Gå ud og saml affald i den nærliggende natur, og aflever affaldet i containerne.
Alle er med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kroner til køb af varer i Bilka.

Publiceret 18 March 2017 06:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV