Orbicon satser på Hillerød

Orbicon samler medarbejderne i Hillerød

To kontorer samles i ét på Søndre Jernbanevej 4c i Hillerød.
Den rådgivende ingeniørvirksomhed Orbicon flytter fra Helsingør og satser i stedet på Hillerød som udgangspunkt for virksomhedens repræsentation i Nordsjælland.
Flytningen skete 13. marts, hvor medarbejderne flyttede fra Orbicons kontor i Helsingør sammen med dem fra kontoret i Hillerød på den nye adresse.
“Vi går fra 10 til 25 medarbejdere i Hillerød, og vi har valgt Hillerød på grund af den centrale beliggenhed og de mange spændende virksomheder, der ligger i området”, udtaler Jesper Lindgreen, der bliver chef for den nye kontor, i en pressemeddelelse.

Samle kompetencerne

Ved at samle medarbejderne fra de to kontorer får Orbicon også samlet alle de byggetekniske kompetencer på ét kontor.
“På den måde gør vi det let for vores kunder ved, at de kan få det hele i samme hus, og vi forbedrer samarbejdet på tværs”, siger Jesper Lindgreen
I 2015 købte Orbicon Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma, som havde kontor på Slotsgade i Hillerød. Orbicon havde i forvejen et kontor i Helsingør, og har gerne villet samle de ansatte på ét kontor i Nordsjælland. Det blev altså i Søndre Jernbanegade. Jesper Lindgreen, der hidtil har været chef for kontoret i Helsingør, overtager nu ansvaret for det samlede kontor i Hillerød. Mdt

Afdelingschef Jesper Lindgren (bagerst) og souschef Bo Christiansen. Privatfoto

Afdelingschef Jesper Lindgren (bagerst) og souschef Bo Christiansen. Privatfoto

Publiceret 18 March 2017 14:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV