Smil du er på:

Mobiltelefon tog billede af tyv og sendte det til ejeren

Formodet tricktyv afslørede sig selv, da den mobiltelefon, han er under mistanke for at have stjålet, tog et billede af ham og sendte til ejeren

Af
Martin Warming

Martin Warming

En 20-årig rumænsk mand slap - set man hans øjne - knap så heldigt fra et tricktyveri på Hillerød Station sent torsdag aften.
En 52-årig mand fra Hillerød ringede kort før midnat til politiet og fortalte, at han havde fået stjålet sin mobiltelefon. Tyveriet er formentlig sket i forbindelse med, at en fremmed mand pludselig omfavnede den 52-årige på stationen. Men hurra for moderne teknologi. Den 52-årige mand har nemlig sat sin telefon op til, at den automatisk tager et billede, når der tastes forkert kode ind tre gange i træk, og mens politiet var på besøg hos den 52-årige på hans bopæl i Hillerød for at skrive en rapport om episoden, dumpede der en mail med et billede af tyven ind i mandens indbakke.
Læs også: Dom: slog og sparkede mand i hovedet ved stationen
På billedet kan man se en mand med en hat på. Politiet satte derfor straks kursen mod stationen og kunne kort efter anholde den 20-årige rumænske mand, der både havde hat på og den 52-årige mands mobiltelefon i lommen. Den 20-årige rumæner nægter sig skyldig og har forklaret til politiet, at han købte telefonen af en anden mand, kort før han blev anholdt. Den tror politiet dog ikke helt på, og ordensmagten vil nu forsøge at få ham fremstillet i grundlovsforhør med henblik på at få ham varetægtsfængslet og udvist af landet.

Publiceret 10 March 2017 11:23

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV