Bølge af hærværk mod barer i Hillerød

Knuste ruder har sandsynligvis forbindelse med, at bandemedlemmer blev afvist i nattelivet

Barer og cafeer i Hillerøds centrum er ramt af en bølge af hærværk.
Ukendte gerningsmænd har både i weekenden og de seneste nætter smadret ruder med sten på Café Hoe, Café Rosen, Old Irish Pub og senest Fox & Hounds på Torvet.
Politiet arbejder ud fra en teori om, at de mange smadrede ruder har forbindelse med en voldsom ballade i bylivet natten til lørdag. Her blev en gruppe mennesker, hvoraf nogle har tilknytning til bandemiljøet, nægtet adgang til flere cafeer og pubs og efterfølgende optrådte truende og højtråbende. Her blev to anholdt, og flere passiviseret med peberspray. Dette skete omkring kl. 1, og senere på natten, ved halv fire-tiden, måtte politiet rykke ud, da der blev smadret ruder på Old Irish Pub på Torvet og Cafe Hoe i Slotsgade.
Igen natten til tirsdag var rudeknuserne på spil i Hillerøds centrum, beretter politiet. Kl. 2.15-2.20 blev der knust ruder på Café Hoe, og på et tidspunkt mellem mandag kl. 5.30 og tirsdag kl. 5 blev adskillige ruder smadret på Café Rosen på Søndre Jernbanevej. Natten til onsdag blev der så smadret ruder i baggården hos Fox & Hounds.
“Vi har en formodning om, at hærværket har en sammenhæng med balladen i byen. Så vi er i fuld gang med at efterforske og gør alt, hvad vi kan, for at forhindre, det sker igen,” siger politikommissær Morten Riisager-Pedersen fra Nordsjællands Politi.
Læs mere HER

Publiceret 02 March 2017 06:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV