Mødrehjælpens butik har medvind

Butikken i Hillerød solgte 15 procent mere, og 2016 bød på flere aktiviteter for børn

Salget steg med 15 procent i Mødrehjælpens butik i Hillerød. Det kunne en tilfreds bestyrelse konstatere ved generalforsamlingen i Mødrehjælpen Hillerød Lokalforening.
Butikken på Torvet 7 handler med brugt børnetøj, legetøj og udstyr og har specialiseret sig i gode mærkevarer, ligesom butikken også forhandler strikkede, hæklede eller syede varer, som blandt andet nogle af foreningens frivillige frembringer.
Efterspørgslen har været støt stigende siden butikkens etablering i september 2013, fortæller foreningens formand Annemarie Melchiors i en pressemeddelelse.
Og det er alle typer kunder, der finder vej til butikken. De, der går ind for genbrug i almindelighed. De, der gerne vil støtte en god sag. Og de, der ved, at de kan finde fine varer til fornuftige priser.

Overskud til aktiviteter

Mødrehjælpen er en privat humanitær organisation, der arbejder for at skabe bedre vilkår for gravide og børnefamilier, og alle i lokalforeningen i Hillerød arbejder frivilligt. Overskuddet fra forretningen går til aktiviteter for børnefamilier i lokalområdet og til rådgivning – juridisk, økonomisk eller socialt – i Mødrehjælpens rådgivningscentre.

Arkivfoto: Privat

Arkivfoto: Privat

Populært ønske-juletræ

Også på aktivitetssiden var 2016 et godt år i Hillerød, beretter Mødrehjælpen.
37 børn kunne fejre fødselsdag for familie og venner med hjælp fra Mødrehjælpens 'Rullende Kagemand'. Og der blev budt på flere dagsudflugter i løbet af sommeren, historiefortællinger for de 6-8-årige i efterårsferien og i december et nyt tiltag, et ønske-juletræ.
I samarbejde med Slotsarkaderne satte Mødrehjælpen et juletræ op med ønsker fra børn i sårbare familier, som havde søgt Mødrehjælpen om at modtage denne julehjælp.
Familier på indkøb i Slotsarkaderne kunne opfylde ønsket ved at købe gaven og aflevere den i Mødrehjælpen, der sørgede for, at gaven endte under juletræet hos barnet. Mange gavmilde Hillerød-borgere valgte at glæde andre på den måde. jesl

Publiceret 17 February 2017 07:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV