Nyt motionstilbud skal give børn succesoplevelser

Børn og unge med overvægt kan mødes til Jump4Fun i Skævinge

Flere politikere møder op, når idrætsforeningen Skjold Skævinge på mandag åbner det nye motionstilbud Jump4fun.
Det er et motionstilbud for børn og unge mellem 6 og 16 år, som grundet overvægtsproblematikker ikke føler de passer ind på andre idrætstilbud. Holdets formål er at give børn og unge succesoplevelser med idræt, så de kan få en aktiv og sund livsstil fremadrettet.
I Hillerød udbyder Jump4fun allerede træning i Hillerød Svømmehal, hvilket er en stor succes. Det nye Jump4fun-hold i Skjold Skævinge har træning mandage kl. 17.30–18.30 med første træningsdag mandag 20. februar, hvor både borgmester Dorte Meldgaard, kultur- og fritidsudvalgsformand Peder Bisgaard og Venstres Hanne Kirkegaard og Klaus Markussen deltager. Det foregår på Harløsevej 17 i Skævinge i den lille gymnastiksal i blok A.

Til Jump4Fun har børnene en fast træner og får derudover træning af fagspecifikke personer inden for de enkelte idrætter for eksempel fitness, fodbold, gymnastik, håndbold, skydning og badminton. Der er fokus på mange forskellige aktiviteter, og alle kan være med, uanset deres niveau.
Konceptet, som Skjold Skævinge har startet i samarbejde med DGI kan både passe til børn og unge med overvægt eller sociale problemer i hverdagen.
"Mange børn fravælger idrætsforeninger eller foreningslivet generelt, da de ikke føler de passer ind eller kan være med på det samme niveau. Vi giver derfor børn og unge en mulighed for at komme med på et hold uden konkurrenceparametre, men med fokus på bevægelse, sund kost og sammenværd," udtaler formand Lasse Petersen i en pressemeddelelse. Mdt

Jump4Fun eksisterer allerede i Hillerød Svømmehal, men nu er der altså også mulighed for haltræning. Pressefoto

Jump4Fun eksisterer allerede i Hillerød Svømmehal, men nu er der altså også mulighed for haltræning. Pressefoto

Publiceret 15 February 2017 06:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV