Signalsystemet driller:

Færre s-tog på hillerødbanen

Banedanmark sætter færre, men længere tog ind på hillerødbanen fredag på grund af en signalfejl, som opstod torsdag

Skal du med s-toget til København fredag, er det en god idé at tjekke Rejseplanen inden afgang.
Banedanmark melder nemlig om reduceret togdrift på linje E hele fredag. Togene kører kun hvert 20. minut mod normalt hver 10. minut. Banedanmark indsætter dog ekstra lange tog for at gøre plads til alle.
Hele torsdag var der store problemer med togdriften på grund af signalfejl på Hillerød Station. Derfor kunne man i nogle timer kun komme med særlige busser mellem Hillerød og Gentofte stationer. Samtidig var der rigtig mange passagerer med på grund af snevejret. Togdriften blev dog genoptaget fra kl. 15 torsdag, oplyser Banedanmark.
Også onsdag var der signalfejl på Hillerød Station.

Arbejder på tøjtryk

Ifølge Søren Boysen, teknisk direktør i Banedanmark, har de arbejdet på højtryk hele torsdag for at løse de fejl på signalsystemet på Nordbanen, som har generet togtrafikken:
"Vi har genstartet hele signalsystemet, men vi har efterfølgende konstateret, at der stadig er nogle udfordringer med at kunne afvikle togtrafikken i normalt omfang. Derfor vil der være reduceret drift på linje E og B fra fredag morgen og resten af dagen for at sikre en robust afvikling af togtrafikken, indtil vi har løst problemet," udtaler han i en pressemeddelelse.
Man kan læse mere om, hvordan togene kører, på Rejseplanen og dsb.dk.

Publiceret 10 February 2017 10:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV