Etagerne bliver hurtigt bygget op. Siden dette foto er taget, er endnu en etage kommet på. Foto: Mdt

Etagerne bliver hurtigt bygget op. Siden dette foto er taget, er endnu en etage kommet på. Foto: Mdt

100 på venteliste til 'The Hill'

Efter 14 dage er ventelisten til de 42 lejligheder ved Hillerød Station allerede lang

Byggeriet skyder i vejret på Søndre Jernbanevej over for Hillerød Station -og ligeledes gør ventelisten til de 42 svanemærkede lejligheder.
"De sidste 14 dage har man kunnet skrive sig på venteliste til lejlighederne, og det er der allerede 100, der har gjort," fortæller porteføljemanager Peter Gravesen fra PKA, der investerer 115 millioner kroner i nybyggeriet.
Indtil videre følger byggeriet planen og skal stå klar til sommer næste år.
"Alt går som det skal," lyder det fra Peter Gravesen, som især følger den svanemærkningsproces, som skal sikre, at de 42 lejligheder er særligt kvalitetssikrede.
Svaemærket skal sikre, at boligerne har et lavt energiforbrug og et sundt indeklima, og der er fokus på bæredygtighed i opførelsen. Der lægges bl.a. 100 kvadratmeter solceller på taget.
Lejlighederne er ifølge PKA Danmarks første svanemærkede lejeboliger, og pensionskassen, som har 275.000 medlemmer, vil holde øje med, om svanemærkningen har en særlig værdi for de kommende lejere:
"Vi er spændt på, om lejerne synes, svanemærkningen er en god idé. Så vi vil se frem til at få tilbagemeldinger på det fra dem, der står for udlejningen," siger Peter Gravesen.
Den ca. 4.600 kvadratmeter store ejendom er udviklet af RG2 Ejendomme og tegnet af Force4 Architects. Man kan læse mere om byggeriet på www.thehill.dk.

Jernbanerestaurantens nabo skyder i vejret. Foto: Mdt

Jernbanerestaurantens nabo skyder i vejret. Foto: Mdt

Publiceret 06 December 2016 04:00