For hver sut i juletræet hos Plantorama, der giver Plantorama 5 kroner til Børnesagens julehjælp.

For hver sut i juletræet hos Plantorama, der giver Plantorama 5 kroner til Børnesagens julehjælp.

Julehjælp:

Sutter støtter Børnesagens julehjælp

Nu kan alle børn hænge deres sutter på juletræet i Platorama og for hver sut får Børnesagens julehjælp 5 kroner

Frem til 11. december kan alle børn hænge deres sutter på juletræet i Plantorama. For hver sut giver Plantorama 5 kroner til Børnesagens julehjælp.
Nogle børn har brug for en god historie for at slippe den elskede sut. Barnet skal selvfølgelig være med til at beslutte, hvad der skal ske med den. Hvad med at give sutten til juletræet? En rigtig hyggelig anledning. Eller til julemanden? Den kan sikkert også bruges.
”Der er familier, der har behov for hjælp for at få råd til julegaver og julehygge. De næste uger vil vi sammen med vores kunder samle ind til at støtte Børnesagens indsats,” siger Heine Pontoppidan, Plantorama og fortsætter:
”Det bliver spændende at se, hvor mange sutter der kan hænge på juletræet, som står i havecentret.”
”Sådan statistisk er der hver dag 150 børn i Danmark, som siger farvel til sutten. Hver har vel et par stykker, så det kan blive til ret mange frem til den 11. december. Det ganger vi op med 5 kroner pr. sut. Vi håber, det ender op med mange tusind kroner til Børnefondens julehjælp;” slutter Heine Pontoppidan:

Børnesagens julehjælp

Børnesagens Fællesråd giver udsatte familier med kun én forsørger mulighed for at holde en rigtig jul. Børnesagens Fællesråd har over 100 års erfaring med socialt arbejde i Danmark og er i dag et netværk af 20 landsdækkende børneorganisationer, der arbejder for at sikre fattige og udsatte børn en tryg og god opvækst. CBO

Publiceret 22 November 2016 10:00

SENESTE TV