Team Rotary Hillerød:

”En succes tur for livet”

Sådan sagde Ole Christiansen dagen efter ankomsten til Paris. Alle kom sikkert til Paris og holdet har indsamlet cirka 300.000 kroner til sociale- og sundhedsmæssige velgørende projekter og formål

Af
Af Claus Beyer

31 ryttere og 10 hjælpere startede fredag den 15. juli fra Hillerød og satte kursen mod Place de la Concorde i Paris – en tur på godt 1200 kilometer ventede de spændte ryttere.
Specielt to ryttere havde ekstra udfordringer. Johnny Schobius med et brækket kraveben og Lisbeth Arenfeldt med to brækkede ribben. Men alle cyklede med et kæmpe smil og ekstra stolthed ind i Paris og selvom nogle måske vil have lidt ømme ben og en øm bagdel i de kommende dage.
”Det har været en fantastisk tur. Årets tur er en succes – en succes for livet for os alle. Det er tredje gang vi er af sted, og erfaringerne fra de to første år viste sig for alvor. Alt fungerede perfekt. Vores 10 servicefolk har været helt utrolige, uden dem ville det aldrig kunne lade sig gøre,” fortæller Ole Christiansen.
”Den hårdeste etape var faktisk første dag i Danmark, hvor blæsten var en barsk udfordring. Da vi kom til Tyskland var blæsten væk, det var en anelse koldt, men vi var heldige med vejret. I Tyskland fik vi regn på slutningen af en etape, så det det var billigt sluppet. Herefter steg temperaturen og i de to sidste dage, der var vi pænt over de 30 grader, men alle fik rigeligt at drikke, så det klarede holdet også fint. Det samme gjorde alle med de forholdsvis mange højdemeter, selv 'Muren' – Huy le Mur i Belgien, der har en stigningsprocent på 19, der cyklede 2/3 af holdet helt til tops,” fortsætter Ole Christiansen, der dagen derpå er ude for at nyde Paris inden turen atter går mod Danmark.
”Der skal lyde en kæmpe tak til serviceholdet, de har virkelig gjort et imponerende arbejde. Dertil skal der lyde en kæmpe tak til alle de der har støttet dette projekt. Et projekt der gør, at vi har samlet cirka 300.000 kroner ind. Penge der skal bruges til sociale- og sundhedsmæssige velgørende projekter og formål, både lokalt, nationalt og internationalt. Også en tak til alle ryttere på holdet. Alle har bidraget til at gøre turen til en kæmpe succes. I aftes blev Årets Rytter kåret, det blev holdets yngste mand, Jacob Sørensen. Han har ikke svigtet en eneste gang til træning, og han er rytter der samtidig giver meget til hele holdet under turen,” slutter Ole Christiansen, alt i mens han velfortjent kunne nyde udsigten oppe fra Eiffeltårnet.

Uden mad og drikke - så duer cykelheltene ikke. Det store 10 mands servicehold passede godt på ryttere på den 8 dage lange tur.

Uden mad og drikke - så duer cykelheltene ikke. Det store 10 mands servicehold passede godt på ryttere på den 8 dage lange tur.

I Belgien kørte de 31 cykelryttere ind i den frygtede 'Mur', med en stigningsprocent på hele 19.

I Belgien kørte de 31 cykelryttere ind i den frygtede 'Mur', med en stigningsprocent på hele 19.

Publiceret 25 July 2016 14:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV