Se billeder:

Julemærkehjemmets børn på golfbanen i Hillerød

24 julemærkehjems børn fra Kildemose i Ølsted og fire pædagoger fik en forrygende dag på Hillerød Golfklubs bane

Af
Af Claus Beyer

I bagende solskin ankom Julemærkehjemmet Kildemose i Ølsted til Hillerød Golf Klub, hvor fire juniortrænere var klar til at undervise de 24 børn og fire pædagoger. Og både på driving range, indspil og puttingreen blev der kæmpet og svedt.
Her blev børnene og pædagoger sat ind i golfsporten udfordringer, men flere af børnene lærte hurtigt at få styr på den lille hvide bold. Efter en lille pause, hvor væskedepotet blev fyldt op, så var det tid til også at prøve at spille golf på klubbens Par 3 bane.
Hos Hillerød Golf Klub er klubmanager Kim Hyrzkov glad for det vellykkede arrangement:
”Jeg er rigtig glad for at vi også kan hjælpe og støtte Julemærkehjemmet Kildemose. I sidste uge var jeg selv med Team Rotary Hillerød på cykel til Paris, hvor vi blandt andet har samlet penge ind til Julemærkehjemmet. Sammen med Team Rotary var jeg med på et besøg på Julemærkehjemmet, hvilket var en stor oplevelse og vi fik vores øjne op for hvilken forskel vi faktisk kan være med til at give de børn, der kommer på et ophold der;” fortæller Kim Hyrzkov, og fortsætter:
”For ikke kun at Team Rotary Hillerød yder en økonomisk bi stand, så er jeg rigtig glad for, at vi i Hillerød Golf Klub har kunne arrangere en golfdag for både børn og pædagoger, og jeg er sikker på, at vi vil fortsætte samarbejdet, så ledes at hver gang Julemærkehjemmet har et nyt hold, så skal de også på besøg hos os og have en god golfdag.

Publiceret 25 July 2016 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV