Asfaltarbejderne i fuld sving. Parkeringspladsen er snart klar til at blive taget i brug. (Foto: Claus Beyer)

Asfaltarbejderne i fuld sving. Parkeringspladsen er snart klar til at blive taget i brug. (Foto: Claus Beyer)

Milnersvej bliver endnu mere klar til Hillerøds nye hal

Nu er asfaltparkeringen ved Frederiksborg Centret ved at være helt klar til en kommende, stor multihal. I november skal det nye projekt vælges

Af
Lars Schmidt

Asfaltarbejderne arbejdede på højtryk i sidste uge, og det betyder, at den nye, store asfalterede parkeringsplads ved Frederiksborg Centret snart er klar til sit første rykind.

Asfalten er lagt, stregerne tegnet op, og nu skal tingene lige nå at sætte sig.

Med asfaltparkeringen er man i Frederiksborgs Centret ved at gøre klar til de mange ændringer og udvidelser, der finder sted det næste års tid - først med sundhedscentret, der er ved at tage form, og så med den store multihal, der er på vej og står klar i sommeren 2017.

“Asfalteringen er første skridt af udvidelsen af P-arealet. Når vi er helt færdige, vil vi have ca. 300 flere pladser end i dag og være tæt på 900 altid i alt,” siger FrederiksborgCentrets direktør, Carsten Larsen, til Hillerød Posten.

Fodbolden mister ved øvelsen en græsbane, men det kompenseres der for ved, at der skal laves kunstgræs på grusbanen. Græsbanen fyldes med grus, så dén bliver til grusparkering.

“Alt det her gør vi for at være klar, når multihallen kommer. Midt i november i år skal vi vælge projektet,” fortæller Carsten Larsen.

Publiceret 20 September 2015 11:00