To store sejre til Hillerøds batmænd

Hillerøds bordtennisherrer vandt begge hjemmekampe i weekenden

Af
Af Mads Hussing

Det blev til to store sejre for Hillerød bordtennisklubs bedste herrer, der ligger i toppen af 1. division.

Fredag spillede holdet hjemme mod Hvidovre, der ligger næstsidst, og her vandt Hillerød 8-0. Søndag formiddag spillede Hillerød igen i FrederiksborgCentret, og denne gang blev det til en sejr på 8-2 over Nyråd/Frem.

Casper Tingleff, Mathias Jensen, Jesper Møller og Jacob Reuther vandt hver to kampe, og dermed skulle de resterende seks kampe ikke spilles.

Det blev en sikker sejr, men der var kampe, hvor de små marginaler spillede ind.

"Vi var tæt på at komme bagud 2-0, og så kunne det have blevet en hel anden kamp. 8-0 var der ikke mange, der havde regnet med," siger Hillerøds sportschef Jesper Møller, der selv spiller på holdet.

I søndagens kamp vandt Casper Tingleff, Mathias Jensen, Jesper Møller igen alle tre deres to første singler, mens Jacob Reuther tabte sine to singler.

Stillingen var altså 6-2 før de to doubler, som Hillerød tog sig af, og dermed vandt holdet endnu en sikker sejr.

Hillerød ligger dermed helt i toppen af rækken med 17 point for 10 kampe. De to bedste i 1. division øst skal kæmpe med de to bedste i 1. division vest og de to nederste hold i Elitedivisionen om to pladser i Elitedivisionen.

"Der er 6,5% chance for at rykke op," siger Jesper Møller med et smil og forklarer, at chancen ikke er stor.

"Vores første single skal holde et topniveau og vinde alle kampe. Samtidig skal vi andre spille nogle gode kampe," siger Jesper Møller, der mener, at det bliver svært bare at slå de to tophold fra 1. division vest.

"Vi spiller for at vinde, og hvis vi kvalificerer os, så er vi klar til at spille i Elitedivisionen. Så må vi se, om vi kan hente en forstærkning ind, men det er ikke en prioritering for os," siger Jesper Møller.

De næste kampe for Hillerøds bordtennisherrer er i første weekend af marts, hvor holdet skal møde både Virum og Holme-Olstrup på udebane.

null

Publiceret 22 February 2015 22:08

SENESTE TV