Henrik Bisgaard er tilbage i sin bagerbutik i Helsingørsgade.
Arkivfoto: JohnJessenHansen

Henrik Bisgaard er tilbage i sin bagerbutik i Helsingørsgade. Arkivfoto: JohnJessenHansen

Bisgaard Bageri kommer tilbage til Helsingørsgade

Henrik Bisgaard genåbner sit hjertebarn, bagerbutikken i Helsingørsgade i Hillerød

Af
Jens Berg Thomsen

Bisgaard Bageri genopstår i Helsingørsgade efter knap et halvt års pause.
Henrik Bisgaard genåbner den butik, han kalder sit hjertebarn, efter en konkurs sidste år lukkede butikken sammen med 11 andre butikker.
"Jeg har altid drevet bagerforretning og været glad for det. Jeg elsker mit fag. Desværre faldt markedet markant, da Netto og andre begyndte at sælge bagerbrød," siger Henrik Bisgaard.
Det endte med en konkurs i december sidste år og 12 lukkede butikker, men nu genåbner den i Hillerød altså. Butikken husede indtil for nylig Korn & Kager, der nu er lukket.
"Jeg fik mulighed for at overtage butikken igen, og den giver mig mulighed for at skabe et bageri, som jeg mener, det skal være. Det skal være et åbent bageri, hvor der er kontakt fra bager til kunde. Brød skal efter min mening være bagt, når kunden kommer. Ikke 10-12 timer inden," siger Henrik Bisgaard.
"Nu vil jeg gå og hygge mig her. Efter konkursen er jeg rimelig smadret, så nu skal der ro på, og jeg skal have fodfæste igen. Jeg glæder mig til at møde mine gamle kunder igen. Jeg håber, de dukker op."
For nylig åbnede City Bakery i Slotsgade.
"De er også dygtige, men jeg mener, der er plads til os begge to," siger Henrik Bisgaard.
Bisgaard Bageri åbner igen den 6. maj.

Publiceret 27 April 2014 07:00