Hillerøds batmænd rykker ned

Bordtennisherrerne fra HGI må en tur i 2. division. Det står klart efter weekendens nederlag og uafgjorte resultat for holdet

Af
Af Mads Hussing og John Jessen Hansen (foto)

Det blev til direkte nedrykning for HGI's bordtennisherrer, der i weekenden først tabte til Virum og derefter spillede uafgjort mod Vestegnen.

Da holdets direkte konkurrent i kampen om at undgå nedrykning samtidig vandt deres kamp over rækkens bundprop fra Nyråd, så var Hillerøds skæbne beseglet, og holdet må en tur i 2. division. Her spiller Hillerød i forvejen, så i næste sæson vil der være et Hillerød-hold i 2. division Øst og et i 2. division Midt.

Fredagens kamp blev spillet på hjemmebane i FrederiksborgCentret, hvor omkring 30 tilskuere var mødt op for at støtte holdet. Her var modstanderne topholdet Virum. De stillede i stærkeste opstilling, og det indebar blandt andet et par spillere, der har begået sig i elitedivision i denne sæson.

Hillerød tabte 8-1, men nederlaget behøvede ikke at være blevet så stort, da det blandt andet blev til tre nederlag i kampe, der gik over fem sæt.

Lørdag spillede Hillerød ude mod Vestegnens BTK, og her blev det til uafgjort 7-7. Vestegnen havde kinesiske Fan Gao og danske Jesper Dahl med, der vandt alle deres kampe og Hillerød tog sig af resten, og dermed blev det 7-7.

"Virum havde tre spillere med fra elitedivisionen, så det var et forventet nederlag. Lørdag mod Vestegnen havde de en stærk kineser med, der tog alle sine kampe, men det var lidt skuffende, at vi kun fik 7-7," siger Hillerøds træner Casper Tingleff, der selv var på holdet i begge holdkampe.

For klubben kommer det ikke til at betyde det store, at man rykker ned i 2. division. Det mener klubbens formand, Thomas Hjermind Jensen.

"Vi har så gode spillere, at vi rykker direkte op igen," siger Thomas Hjermind Jensen.

Træner Casper Tingleff regner også med, at spillerne bliver i klubben.

"Vi har gode faciliteter og gode trænere, så jeg tror bestemt, at klubben kan holde på alle spillere," siger Casper Tingleff.

Hillerød har en kamp tilbage i 1. division, og det er søndag 3. marts, hvor holdet på hjemmebane møder Holme-Olstrup.

null

Publiceret 17 February 2014 14:00

SENESTE TV