Jannie har håndværkertilbud til en tier

Jannie Lindskov er en kendt madmor i Hillerød. Mandag åbnede hun egen smørrebrødsforretning med godt belagte stykker til en tier

Af
Tekst og foto: John Jessen Hansen

Hun er kendt i Hillerød fra Jannies Køkken, som forpagter af et par andre steder i byen og sidst som leder af delikatessen i Ullerød SuperBrugs. Nu har Jannie Lindskov igen valgt at stå på egne ben og lejet sig ind i den tidligere Engelhardt Smørrebrød på Frederiksværksgade 115B, som nu hedder Hillerød Smørrebrød.

"Jeg har ledt efter egnede lokaler i byen, men først da jeg så at lokalerne der tidligere husede Engelhardt Smørrebrød var ledige, slog jeg til. Så nu skal jeg igen i gang med at lave det jeg er bedst til, nemlig lækkert smørrebrød", siger Jannie Lindskov og fortsætter:

"Jeg bager selv rugbrødet og pålægget får jeg fra slagter Avlund. Derudover er så meget som muligt af de ting jeg bruger i køkkenet hjemmelavet. Jeg vil fast hver dag have hjemmelavede frikadeller, flæskesteg med sprød svær og hjemmelavede fiskefrikadeller til en enhedspris på ti kroner. Derudover koster mit smørrebrød, som er godt belagt, også kun en tier, siger Jannie med et smil.

"Jeg satser selvfølgelig på alle slags kunder, men jeg tror da helt sikkert at der vil komme mange håndværkere når jeg har håndmadder til en tier. Kombinationen af at jeg laver det meste selv og mine priser er yderst rimelige gør, at jeg glæder mig til at betjene en masse sultne kunder", siger Jannie Lindskov.

Hillerød Smørrebrød på Frederiksværksgade 115B har åbent hverdage fra 7-16, lørdag fra 9-15 og søndag lukket.

Jannie Lindskov udenfor den tidligere Engelhardt Smørrebrød, der nu er blevet til Hillerød Smørrebrød.

Jannie Lindskov udenfor den tidligere Engelhardt Smørrebrød, der nu er blevet til Hillerød Smørrebrød.

Publiceret 03 September 2012 18:30

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV