Richo Boss er chef for Bilka i Hillerød - og glæder sig over modtagelsen i byen. Foto: John Jessen Hansen

Richo Boss er chef for Bilka i Hillerød - og glæder sig over modtagelsen i byen. Foto: John Jessen Hansen

Bilkaboss glæder sig over forventninger til ny butik

Richo Boss er glad for at Hillerøds butikker knytter forhåbninger til varehusets ankomst - men opfordrer også butikkerne til at gribe mulighederne

Af
Tim Panduro

Bilkas ankomst til byer rundt omkring i Danmark har ikke altid gået problemfrit.
Men i Hillerød har forventningerne været høje til, at Bilka skal være det lokomotiv, der trækker byens handelsliv i gang.
Det har smittet af på modtagelsen af hele Bilkaprojektet i Slotsarkaderne, fortæller Richo Boss, der er chef i varehuset, der åbner på onsdag med morgenbrød til kundekøerne, shuttlebusser fra parkeringsanlæg ved blandt andet Frederiksborgcentret og borgmesterklip af snoren til varehuset i den tidligere Kvicklybutik.
"Det har været meget behageligt. Vi har haft et godt samarbejde med Slotsarkaderne, og vi har kun mødt venlighed overalt. Den positive holdning har naturligvis smittet af på medarbejderne, der føler sig meget velkomne", siger Richo Boss.

Løser ikke alle problemer

"Vi havde et arrangement med Cityforeningen, hvor vi igen fik fornemmelsen af de store forventninger, der er knyttet til Bilkas ankomst til byen. Vi håber da også, at vi trækker ny kraft til byen, så alle kan leve godt af det, og vi er sikre på, at i hvert fald Slotsarkadernes butikker vil nyde godt af den øgede kundestrøm, " siger Richo Boss, der dog opfordrer til, at butiksejerne ikke tror, at alle problemer løser sig ved varehusets ankomst.
"Butikkerne skal selvfølgelig også selv være gode nok til at udnytte de muligheder, den øgede kundestrøm giver for at få fordel af den."
Richo Boss regner med at mellem 25.000 og 30.000 mennesker vil kigge forbi på åbningsdagen.
Læs mere om Bilkas åbning på hip.dk på søndag.

null

Publiceret 23 March 2012 10:51