Kunstneren Mette Pluszek, borgmester Kirsten Jensen og Henry Christiansen, formand for

Kunstneren Mette Pluszek, borgmester Kirsten Jensen og Henry Christiansen, formand for "Finn Bager Jensens mindeforening" foran portrættet af Finn Bager.

Finn Bagers portræt afsløret

Fredag aften var cirka 70 personer mødt op i Ålholm Vægtløftnings lokaler for at deltage i afsløringen af afdøde Finn Bagers portræt

Af
Tekst og foto: John Jessen Hansen

Alle dem der havde været tættest på altmuligmanden og velgøreren Finn Bager Jensen, var fredag aften mødt op i Ålholm Vægtløftnings lokaler for at deltage i afsløringen af Finn Bagers portræt, malet af kunstneren Mette Pluszek. "Det er en stor ære for mig at få lov til af afsløre portrættet af Finn Bager. Han lukkede jer ind, han ville jer. Han stillede store krav til børnene, men også til os andre. Vi vil aldrig glemme hans uselviske arbejde for unge og gamle", sagde borgmester Kirsten Jensen (S) blandt andet i sin tale. Ceremoniens højdepunkt var da Ivar Dardecker, en god ven af Finn Bager, stillede sig op og på mundharmonika spillede en af Finns yndlingsmelodier, "Jeg har hørt om en stad i det fjerne". Samme melodi blev spillet ved Bagers bisættelse. Efterfølgende var der i Finn Bagers ånd mad og fadøl til alle gæsterne.


I midten ses Ivar Dardecker og hustru siddende i Ålholm Vægtløftnings lokaler.

I midten ses Ivar Dardecker og hustru siddende i Ålholm Vægtløftnings lokaler.

null

Publiceret 02 May 2011 12:45

SENESTE TV