Endnu et nederlag til Hillerød Fodbold

I en god fodboldkamp tabte Hillerød Fodbolds herrer lørdag i Serie 1 2-1 på hjemmebane til Helsinge

Af
Af Mads Hussing

Hillerød Fodboldherrer i Serie 1, var lørdag foran 1-0 i kampen mod Helsinge, men efter 1-1 ved pausen, måtte Hillerød indkassere endnu et nederlag, da kampen endte 2-1 til gæsterne. Rasmus Lyng gjorde det til 1-0 efter syv minutter, men fire minutter før pausen kunne udeholdets Jesper Hansen udligne til pausestillingen 1-1.

Efter bare tre minutters spil i 2. halvleg, kunne banens absolut bedste - Helsinges Mikkel Nøhr - gøre det til 2-1 til gæsterne, på et fremragende spark, uden chance for Michael Larsen i Hillerød-målet.

"Han bør ikke spille i denne række, men skal spille hvor der er 5-10.000 tilskuere. Jeg forstår ikke hvad han laver på det hold, det virker useriøst," siger Hillerøds træner Peter Tønder, efter kampen om Mikkel Nøhr, der konstant var en trussel i Helsinges højre side.

Peter Tønder mente at det havde været en god fodboldkamp, mellem to gode hold.
"Spillerne havde en god indstilling, og jeg mener at sejren kunne have gået begge veje," siger Peter Tønder.

Hillerød havde flere gode muligheder for at udligne, men Helsinge havde også enorme muligheder for at komme foran 3-1. Hvis ikke Michael Larsen i Hillerød-målet havde ageret sprællemand i flere tilfælde, så kunne Helsinge have scoret flere mål.

Lørdagens nederlag gør at Hillerød Fodbold har ét point for fire kampe, og det giver en aktuel 12. plads ud af de 14 hold i Serie 1.
"Vi har et mål om top otte, og det regner jeg stadig med at vi når," siger Peter Tønder.

Næste kamp for Hillerød er lørdag 11. september klokken 11.00 på udebane mod Allerød, der har fået to sejre i deres første tre kampe.

Publiceret 05 September 2010 08:09