Kim Hendry (til venstre) er blevet valgt til spidskandidat for Nye Borgerlige i Hillerød. Det er lokalformand Morten Bille til højre. Privatfoto
Kim Hendry (til venstre) er blevet valgt til spidskandidat for Nye Borgerlige i Hillerød. Det er lokalformand Morten Bille til højre. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nye Borgerlige har valgt spidskandidat

Fakta:

Kim Hendry: Kim er medlem af Kommunalbestyrelsen i Hillerød for Nye Borgerlige og medlem af børne. ogfamilieudvalget, Kim er 49 år, far og bor sammen med sønnen i Skævinge. Til daglig arbejder Kim med salg, hvor han har mere end 25 års erfaring, hvor af 10 år er med salgsledelse. Han har haft en del bestyrelsesposter, heriblandt bør nævnes, formand for Skævinge Fjernvarmelaug.

Bestyrelsen består af: Morten Bille, formand Helle Saugmann Lund, næstformand Kasserer Jacob Lund og medlemmerne: Søren Lind, Flemming Rickfors, Kim Hendry, Erik Ravn, Peter Sørensen og Per Bundgaard. 

Kilde: Nye Borgerlige

Nye Borgerlige afholdt forleden en ekstraordinær generalforsamling og opstillingsmøde.

"Det blev en dejlig aften med stort fremmøde og blandt andet politisk indlæg af Nye Borgerliges næstformand Peter Seier Christensen om den aktuelle politiske situation. Der var stor spørgelyst og en dejlig stemning," fortæller Morten Bille, der er lokalformand for Nye Borgerlige i Hillerød.

På generalforsamlingen blev det valgt fem nye medlemmer til bestyrelsen, som fremover består af ni medlemmer.

Læs også: Nye Borgerlige stod helt alene: Skolebus sendes til Serbien

Efter generalforsamlingen blev der afholdt opstillingsmøde til det forestående kommunalvalg, og her blev byrådsmedlem for Nye Borgerlige Kim Hendry valgt til spidskandidat i Hillerød, og i Gribskov blev Helle Saugmann Lund valgt til partiets spidskandidat og dermed borgmesterkandidat.

"Kim og Helle er nogle fantastiske gode bud på at tage borgmesterposten i Hillerød og Gribskov, og der er ingen tvivl om, at Nye Borgerlige lokalt får et godt valg. Jeg oplever stor interesse for både vores lands- og kommunalpolitik, og jeg og den øvrige bestyrelse glæder os meget til den forestående valgkamp med Kim og Helle og ser frem til et fantastisk samarbejde," siger Morten Bille. 

mw

Publiceret: 18. Maj 2017 08:46
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt