Byrådsmedlem Kim Hendry har meldt sig ind i Nye Borgerlige, og partiet bliver derfor nu repræsenteret i byrådet i Hillerød. Arkivfoto
Byrådsmedlem Kim Hendry har meldt sig ind i Nye Borgerlige, og partiet bliver derfor nu repræsenteret i byrådet i Hillerød. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nye Borgerlige får en plads i byrådet i Hillerød

Nye Borgerlige bliver repræsenteret i byrådet

Nye borgerlige, der blev stiftet af Pernille Vermund for et års tid siden, bliver nu repræsenteret i byrådet i Hillerød Kommune.

Kim Hendry, som siden januar har været partiløs, har nemlig valgt at melde sig ind i Nye Borgerlige. Det oplyser Morten Bille, der er lokalformand for Nye Borgerlige i Hillerød, i en pressemeddelelse torsdag morgen.

Kim Hendry er 49 år og bor i Skævinge. Han kom i byrådet i december sidste år, da han overtog pladsen efter Liberal Alliances Jonathan Nielsen. Kim Hendry har tidligere har været medlem af Liberal Alliance. 

"Jeg glæder mig meget til fremover at repræsentere Nye Borgerlige, som jeg ser som det parti, som bedst dækker mine synspunkter og holdninger," fortæller Kim Hendry i pressemeddelelsen.

Og samarbejdet med den lokale partiforening er allerede i gang.

"Jeg har klare forventninger til genvalg til november, og det er rart igen at have en partiforening i ryggen til at hjælpe med de organisatoriske opgaver. En vigtig grund til valget af Nye Borgerlige som mit fremtidige parti er den økonomiske politik og flygtningepolitikken men også rigtigt meget lokale mærkesager, som for eksempel at Campus i Hillerød ikke skal have hverken 30 eller 50 procent kommunal anvisningsret. Jeg læste indlæg fra lokalformanden for Nye Borgerlige i Hillerødkredsen, Morten Bille, som netop på vegne af lokalafdelingen skrev om problematikken i avisen og faktisk kontaktede mig for at opfodre mig til kun at stemme for 25 procent kommunalanvisningsret. I dialogen blev vi enige om at mødes og tale fremtid og politik, og kaffemødet har siden udviklet sig til medlemskab og frem over repræsentation af Nye Borgerlige i Hillerød Kommunalbestyrelse", lyder det fra Kim Hendry.

Tre til fire mandater

Lokalformand Morten Bille er selvfølgelig glad for, at partiet nu bliver repræsenteret i byrådet.

"Vi er rigtig glade for at have fået Kim med i partiet, og det styrker vores muligheder for et fantastisk kommunalvalg til november. Med Kim godt inde i lokale mærkesager og med erfaring fra det kommunalpolitiske arbejde er vi godt på vej til at få opfyldt vores målsætning om afgørende indflydelse og gerne tre til fire mandater til november. I Hillerød-kredsen, som dækker kommunerne Gribskov og Hillerød, er vi allerede små hundrede medlemmer, og hver dag kommer nye medlemmer til - medlemmer, som ønsker en borgerlig politik baseret på stærke værdier", siger Morten Bille.

Nye Borgerlige blev for godt et år siden stiftet af Pernille Vermund og Peter Seier Christensen, og partiet blev for nylig godkendt til opstilling til folketinget. Partiet har i dag 3.000 medlemmer på landsplan.

Publiceret: 16. Marts 2017 08:03
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere