Sonayia Norlin. Pressefoto
Sonayia Norlin. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny behandler hos Salto

Kropsterapeut Sonayia Norlin er rykket ind hos Salto i Markedsstræde 12

Sidste år slog jordemoder Ditte Aagaard dørene op til familieaktivitetshuset Salto i Hillerøds centrum. Nu har Salto udvidet og indgået samarbejde med kropsterapeut og yogalærer Sonayia Norlin, der tilbyder behandlinger to dage om ugen.

“Salto skal være et sted, hvor familien kan få tilfredsstillet deres behov for sundhed og glæde hele vejen rundt. Og i den forbindelse har det været oplagt også at få en dygtig og erfaren behandler ind i huset, der både kan behandle voksne og børn,” udtaler Ditte Aaagard i en pressemeddelelse.

Hun kender Sonayia, da hun i forvejen er på flere af Saltos træningshold.

Sonayia Norlin tilbyder familierne kropsterapi og oliebehandling i samme hus som Saltos cafe, børneaktiviteter og træning. Hun har arbejdet som kropsterapeut i over 15 år. Og igennem tiden har hun hjulpet klienter med mange forskellige problemer, for eksempel stressrelaterede symptomer. Hun har selv været igennem et sygdomsforløb med stress for otte år siden, og hun er ifølge eget udsang kommet stærkere ud på den anden side.

“Mit primære arbejde som behandler er at skabe et kærligt, nærværende og trygt rum, og på den måde hjælpe klienten til at finde sine ressourcer, så personen derigennem kan være med til at heale sig selv,” udtaler hun.

Forelsket i Hillerød

Sonayia Norlin og hendes mand Nikolej Foged har de sidste 10 år drevet klinikken ”Center for kropskultur” i landsbyen Torup ved Hundested. Herudover har hun afholdt en lang række udrensningskurser, undervist på faste ugentlige hold, og også været tilknyttet som underviser på flere uddannelser i København – bl.a. hos Body-sds, hvor hun selv er uddannet.

Men åbningen af en klinik i Hillerød har alligevel længe stået på ønskelisten:

”Jeg er faldet pladask for byen. Her er både smukke omgivelser, aktivt byliv og alligevel ro til fordybelse. Og da jeg også længe har drømt om at være en del af et større arbejdsfælleskab, kom muligheden her som sendt fra himmelen,” forklarer hun i meddelelsen.

Læs mere på www.kropskultur.dk.

Sonayia Norlin tilbyder nu behandlinger i Markedsstræde. Pressefoto
Sonayia Norlin tilbyder nu behandlinger i Markedsstræde. Pressefoto
Sonayia Norlin
Sonayia Norlin

Publiceret: 30. September 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt