Arkivfoto: John Jessen Hansen
Arkivfoto: John Jessen Hansen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Musikskolen åbner dørene for den årlige forårskoncert

Blandt andet en særlig opførsel af Gensis-nummer er på programmet

Traditionen tro afholder Hillerød Musikskole en festlig forårskoncert i Støberihallen. Det sker lørdag 20. maj kl.15.00 og der er gratis adgang.

Ved koncerten medvirker en flot buket af ensembler fra Hillerød Musikskole og der venter publikum en alsidig og smittende musikalsk oplevelse, skriver skolen i en pressemeddelelse.

Man kan blandt andet høre musik fra det jubilerende Steel band ” Hot Pans ”. Bandet har i år 25 års jubilæum og medlemmerne garanterer fest og farver. Derudover vil man kunne høre musikskolens nye orkester; Salonorkesteret i traditionsrig wiener-musik, det fremadstormende Fokusband med gæst, bandet Jazzister i smuk komposition med sydafrikanske rødder, lyden af det multikulturelle Europa i Zigøjnerorkesteret og tangoens toner i duet mellem cello og accordeon.

Genesis

Koncerten afsluttes med en helt særlig opførsel af nummeret ”Suppers Ready”. Et ikonisk Genesis nummer som Musikskolens guitarlærer Martin Sangild har arrangeret for 17 mands orkester samt kor. 'Suppers Ready' opføres i sin fulde længde på 23 minutter. Nummeret har 50 års jubilæum i år.

Publiceret: 14. Maj 2017 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere