Foto: Jens Berg Thomsen
Foto: Jens Berg Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mød Thorup og Hesselholdt

De to prisnominerede forfattere fortæller om deres bøger på Hillerød Bibliotek

Der er fri entré, når to af landets største forfatternavne, Kirsten Thorup og Christina Hesselholdt, besøger Hillerød Bibliotek lørdag 18. marts. Begge forfattere er nomineret til både Nordisk Råds litteraturpris og DR Romanpris 2017 for deres nyeste romaner 'Erindring om kærligheden' og 'Vivian'.

”Ikke nok med, at Kirsten Thorup og Christina Hesselholdt er markante og velkendte forfattere på den danske litteraturscene, så får publikum en unik mulighed for opleve landets to mest aktuelle forfattere på én gang,” siger Hillerød Biblioteks litteraturformidler, Thorbjørn Zeuthen Tirsted, i en pressemeddelelse. Hvor Hesselholdt debuterede i 1981, og Thorup kan fejre 50 års jubilæum som forfatter, har begge været med til at forme og spille en vigtig rolle i moderne dansk litteratur.

Litteratur i og til tiden

Begge forfatteres bærende temaer er person- og familiedramaet, samfundsfortællingen og den stærke kvindekarakter i centrum. Med afsæt i deres aktuelle forfatterskab vil Kirsten Thorup og Christina Hesselholdt diskutere litterære tendenser og forfatterens rolle i dag.

Ordstyrer til debatten er Forfatternes Forhals tilknyttede husforfatter Peder Frederik Jensen. Forfatterarrangementet er den sidste i rækken af Hillerød Biblioteks kreative litteraturprojekt Forfatternes Forhal.

Forfatteren Kirsten Thorup (Gyldendal). Foto: Lærke Posselt
Forfatteren Kirsten Thorup (Gyldendal). Foto: Lærke Posselt

Masterclass i skrivekunst

Efter arrangementet afholder Kirsten Thorup og Christina Hesselholdt masterclass. Her vil de tale om deres skrivevaner og dele ud af erfaringer samt svare på spørgsmål angående skrivekunst. Deltagere i Forfatternes Forhal har fortrinsret, men såfremt der er pladser kan det øvrige publikum også deltage. Ordstyrer er Peder Frederik Jensen.

Forfatterarrangementet finder sted kl.14-15.30, og Masterclass begynder kl.16.srj

Publiceret: 17. Marts 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere